• Markedssjef Kenneth Gabrielsen og daglig leder Tom Solberg i Akropolis har blitt enig om en ny toårig gullavtale.

Akropolis gjør Glassverket sterkere

26.05.15 // Glassverket har signert en ny toårsavtale med Akropolis, som gjør treningssenteret på Marienlyst til en gullsponsor.

Skrevet av petertu

Akropolis har vært Glassverkets faste «sparringspartner» på styrketrening siden klubben gjorde comeback på øverste nivå for tre sesonger siden.

– Vi setter stor pris på at vi har fått Akropolis med oss på en gullavtale. Styrketreningen ligger i bunnen for alt det vi holder på med, og vi har Glassverket-spillere innom antakelig daglig hele året, sier trener Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Avtalen gjelder for to år og ble signert av markedssjef Gabrielsen og daglig elder Tom Solberg i Akropolis nylig. Dette betyr at elitespillerne også i fremtiden både kan trene der på egenhånd og i grupper med organisert styrketrening.

– Jeg får nesten ikke sagt hvor viktig en sånn avtale er. Det er naturligvis mye penger spart, og det er også veldig praktisk for oss å ha et sted å trene styrke rett over plassen for der vi trener håndball. Det vet jeg også jentene setter stor pris på, sier trener Kenneth Gabrielsen.

Avtalen gjelder også for Junior Elite-laget til Glassverket, som får trene til en sterkt redusert pris. I tillegg vil alle Glassverket IF-medlemmer få tilbud om lavere treningsavgift. Det vil også komme gunstige kampanjer utover høsten for GIF-medlemmer og samarbeidspartnere.

Av Peter Tubaas