Oustorp forlenger med Glassverket

17.05.15 // Geir Oustorp har signert kontrakten som gjør han til Glassverket-trener også ut 1516-sesongen.

Skrevet av petertu

Geir Oustorp er fornøyd med å kunne gå løs på et nytt år i trenerteamet rundt elitelaget til Glassverket.

– Det er mye spennende på gang i klubben og i laget, og samarbeidet med Kenneth går veldig godt. Det passer meg godt å forlenge med den situasjonen jeg er i, sier Geir Oustorp til glassverketelite.no.

Kenneth Gabrielsen og Geir Oustorp har begge lang spiller- og trener-erfaring fra elitenivå, og er to sterke trenerpersonligheter. De forsøker å utfylle hverandre, til lagets beste.

– Spesielt denne sesongen har vi fått det til veldig bra. Vi var veldig bevisste på hvordan vi ville at dette skulle være i starten, så vi har jobbet mye med det. Rollefordelingen fungerer bedre og bedre oss imellom, synes Oustorp.

Etter den gode sesongen har han ikke fått noe mindre lyst på å være med videre på moroa.

– Jeg ser at en klubb bygges og et lag som blir bedre og bedre. Kenneth og jeg har også mange av de samme tankene om hvordan håndball skal spilles, så det var ikke noe problem å si ja til ny kontrakt, sier han.

Med sølvmedalje i serien og minimum andreplass i sluttspillet, har Glassverket tatt syvmilssteg denne sesongen.

– Vi har kommet mye lenger enn det vi trodde. Det var ingen som trodde vi skulle ta sølv, i hvert fall ikke være så suverene. Det har gått fort for laget, men vi har en klubb og organisasjon som det har gått enda fortere for. Vi har en jobb å gjøre med å forvalte suksessen vår på en god måte, sier han.

Men selv om oppturen har gått i raskeste laget, ønsker trenere og spillere alltid å vinne håndballkamper.

– Vi er naturligvis glade for at vi har gjort det så bra. Til syvende og sist er det produktet som selger, og når vi presterer så godt vi gjør, som for eksempel mot Larvik er det interessant for mange, sier Geir Oustorp.

Treneren ble enig med klubben etter påske og har signert en ettårsavtale.

– Han er utrolig viktig å ha med videre. Vi er et team som fungerer helt strålende sammen. Jeg er imponert over håndballkompetansen og hvordan han gir av seg selv. Han har åpenbart vært med på å løfte dette, sier Kenneth Gabrielsen om makkeren.

– Det er alltid ting som kan bli bedre, men vi skal jobbe enda tettere sammen neste sesong for å få mer ut av hverandre. Vi skal utvikle både trenerteam og spillere slik at vi blir bedre på alle områder, legger han til.

Av Peter Tubaas