• Sesongen avsluttes der den startet - mot Larvik. Her er Pia Narvesen i aksjon mot de hvitkledde i september.

Den uvirkelige finalen

12.05.15 // Det er bare tre år siden opprykket, men onsdag spiller serietoer Glassverket sluttspillfinale mot Larvik.

Skrevet av petertu

Det er sikkert noen som fortsatt klyper seg i armen, men i morgen skal det skje. Glassverkets første sluttspillfinale er et faktum.

– Jeg håper at mange har lyst til å se oss spille en historisk sluttspillfinale i Drammenshallen. I tillegg hadde det vært gøy om vi kunne stå fram og vise at vi er ganske flinke i håndball vi også. Jeg håper det blir en fin match, sier trener Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Grundigligaen 1415, sluttspillfinale: Glassverket – Larvik, onsdag 13. mai 2015, kl. 19.00.

Larvik tok seg til finalen etter å først ha tapt sensasjonelt med seks mål borte mot Vipers, for deretter å snu det i løpet av en halv omgang på hjemmebane.

– Det må være attraktivt å komme og se på det galleriet av stjerner som Larvik har, blant annet en av verdens beste spillere i øyeblikket, Nora Mørk, sier Gabrielsen.

Gabrielsen har naturligvis også fått med seg Larvik fikk det tøft i Champions League-finalen på søndag, men legger ikke for stor vekt på det.

– Jeg skjønner at folk tenker at det kan gå utover oss. Men vi skal ikke overdrive effekten heller. Uavhengig av den kampen på søndag er det veldig stor styrkeforskjell på lagene. Det har vi sett i serien, så dette skal være rått parti, sier treneren.

– Vi møter et lag som overhodet ikke er fornøyd med å tape en Champions League-finale med fire mål. Det sier litt om den motstanderen vi skal opp mot. Og da er de i hvert fall ikke fornøyde med å tape mot Glassverket, sier han.

Det er fotballkveld på onsdag, men Gabrielsen håper på publikumsfest i årets siste hjemmekamp.

– For de som ikke skal til Skien og se Godset og for de som vil se «live» idrett, så er Glassverket et godt alternativ. Dette bør ingen gå glipp av, smiler Glassverket-treneren.

Av Peter Tubaas