• Monica Iversen i kampen mot Skrim i februar.

Iversen operert igjen

01.05.15 // Det ble ingen 1. mai-tog på nyopererte Monica Iversen i dag, men hun er lettet over å være i mål med kneoperasjonen.

Skrevet av petertu

Lagkapteinen skadet høyrekneet i den siste seriekampen mot Halden, og torsdag måtte hun under kniven for andre gang på fem måneder.

– De fjernet det som var ødelagt på menisken, og alt tyder på at det har gått bra. Det var veldig greit å bli ferdig med det, sier Monica Iversen til glassverketelite.no.

I desember opererte Glassverket-spilleren det venstre kneet, men var tilbake i spill allerede på nyåret. Nå er det bare å starte på nok enn tålmodighetsprøve av en opptrening.

– Det gikk fort sist, og jeg håper det ikke tar noe lenger tid nå. Om en måneds tid er jeg kanskje i gang igjen. Men det viktigste nå er å være nøye. Jeg får god hjelp til treningsprogram av vårt medisinske støtteapparat, sier Iversen.

Men selv om linjespilleren skulle være tilbake på rekordtid, så er tiden for knapp til å rekke en eventuell sluttspillfinale.

– Nei, det rekker jeg ikke uansett. Men jeg gleder meg til å se jentene på TV2 Sumo mot Byåsen på søndag og til å se kampen i Drammenshallen på onsdag. Jeg vet de er godt forberedt og kampklare, og jeg har skikkelig trua, smiler lagkapteinen.

Etter gårsdagens operasjon passet det godt med en fridag i dag, men aktiv deltakelse i 1. mai-feiringen var vanskelig å få til med nyoperert kne.

– Det blir ikke så mye uteliv i dag, så finværet får jeg nyte liggende her på sofaen. Det er lurest å ta det rolig i noen dager. Men jeg håper jeg kan begynne å sykle igjen om en ukes tid, sier hun.

Av Peter Tubaas