Forundret publikumsfavoritt

22.04.15 // At hun er skadet hindrer ikke Guro Rundbråten i å slåss om gjeve utmerkelser i topphåndballen.

Skrevet av petertu

Glassverket-målvakten liker å holde en lav profil, men må leve med at hun er kåret til Glassverkets publikumsfavoritt denne sesongen, foran Veronica og Jeanett Kristiansen.

– Når man ser på det laget jeg har spilt for, med alle de flinke jentene, så er det litt overraskende. Men det er jo utrolig hyggelig å bli kåret til Glassverkets publikumsfavoritt, sier Guro Rundbråten til glassverketelite.no.

Stem på Guro her!

Med noen få uker igjen av sesongen er hun topp fem i kåringen av årets publikumsfavoritt av Norsk Topphåndball, sammen med Martine Kjøniksen Moen (Halden), Marie Davidsen (Tertnes), Linn Marie Birkeland (Storhamar) og Nora Mørk (Larvik).

– En stemme på meg er en stemme på Glassverket, så jeg håper folk stemmer i vei. Men det er klart det er en tøff konkurranse, når man kjemper mot spillere som Nora Mørk, sier Rundbråten.

Glassverket-målvakten leverte strålende kamper helt bakerst på banen helt til hun ble korsbåndskadet i februar.

– Det er mulig jeg har fått noen sympatistemmer etter at jeg ble skadet. Det er i hvert fall ikke godt å skjønne hva de har stemt på, ler hun. – Jeg hadde ikke regnet med noe sånt, men jeg setter stor pris på det, sier Rundbråten.

Av Peter Tubaas