• Trine Bronsta har signert ny avtale med Glassverket.

Bronsta klar for to nye år

21.04.15 // Bakspiller Trine Bronsta (21) gleder seg over en ny kontraktsperiode i Glassverket.

Skrevet av petertu

Den 21 år gamle bakspilleren fra Drammen signerte nettopp en ny toårskontrakt med de lilla.

– Det er kjempegøy å få tilbud om ny kontrakt og godt å være i mål. Det er en fin gjeng, så det hadde vært trist med noe annet. Vi får et bra lag også neste år, og vi har stadig jevnere og høyere nivå på trening. Jeg gleder meg masse til fortsettelsen, sier hun.

Trine Bronsta ble hentet fra Nordstand til Glassverket av Geir Oustorp for fem år siden. Hun var med på opprykket i 2012 og går til høsten i gang med sin sjette sesong i Glassverket.

– Det passer veldig bra å fortsette med håndball ettersom jeg også går skole i to år til. Jeg studerer ved Høgskolen i Buskerud på Union brygge, noe som har gått fint å kombinere med håndballen, sier hun.

I likhet med alle andre har bakspilleren gledet seg stort over jubelsesongen til Glassverket.

– Det var ikke verst at det endte med sølv. Man blir ikke noe mindre motivert etter en sånn sesong, smiler Bronsta, som er klar for å kjempe om mer spilletid.

– Det er viktig for meg å spille mer, men jeg må også ta de stegene som skal til. Jeg føler jeg har tatt mange steg i år og må forsette utviklingen og vise meg fram når jeg får sjansen. Jeg vil gjerne bidra mer fra banen, sier hun.

Av Peter Tubaas