• Tiril Günther Merg i aksjon på trening tirsdag denne uken.

Günther Merg forlenger med Glassverket

15.04.15 // Nok en gladmelding fra Glassverket denne uken: Tiril Günther Merg har signert ny kontrakt med klubben.

Skrevet av petertu

Tiril Günther Merg har nettopp signert en toårskontrakt som gjør henne til Glassverket-spiller ut 1617-sesongen.

– Det var fint å få det i boks og vite at jeg skal spille to nye år i Glassverket. Jeg var jo ikke helt sikker på om jeg skulle få et tilbud, så jeg er kjempeglad for å være med videre, sier 21-åringen til glassverketelite.no.

Bakspilleren går dermed løs på sin fjerde sesong i lilla til høsten, men har dessverre slitt med skade i store deler av de to foregående sesongene. Nå ser hun fram til å få med seg hele oppkjøringen før neste sesong.

– Det blir veldig godt. Jeg håper i hvert fall å holde meg skadefri, selv om man aldri kan vite. Det blir kjempebra å få være med hele veien. Ingenting er bedre enn å få være med for fullt, sier hun.

Lommedals-jenta røk akkillesen i november 2013 og gjorde comeback på andrelaget i oktober 2014 og på A-laget mot Nordstrand i februar 2015. Hun har trent for fullt lenge.

– Akkurat nå føles alt fint, selv om jeg kjenner det i foten at jeg løper veldig mye. Men det er sånn man må regne med, sier hun.

For to dager siden kom også nyheten om at hennes tidligere lagvenninne fra Helset, Stabæk og aldersbestemte landslag, Line Bjørnsen, er klar for Glassverket.

– Det er kjempemoro at Line kommer til oss. Jeg gleder meg til å spille sammen med henne igjen. Vi har jo spilt sammen i så mange år tidligere, forteller Günther Merg.

Av Peter Tubaas