• Monica Iversen i duell med Martine Kjøniksen Moen før hun pådro seg skaden mot Halden.

Gode nyheter for Iversen

13.04.15 // Kneskaden til Monica Iversen var ikke så ille som fryktet, men hun må likevel under kniven igjen.

Skrevet av petertu

Bare fire måneder etter at hun opererte venstre kne, har Monica Iversen fått beskjed om at hun må operere det høyre.

– Det var egentlig en lettelse, ettersom jeg var innstilt på enda verre. Skadefraværet skal bli mye kortere med en meniskskade enn med røket korsbånd, sier Monica Iversen til glassverketelite.no.

Det var ett minutt før slutt i siste seriekamp mot Halden at Iversen fikk smellen i kneet som gjorde at hun gikk med ispose under hele sølvfeiringen. Rett før helgen fikk hun vite at menisken var skadet og at hun må operere igjen.

– Jeg håper å få gjort det så fort som mulig. Jeg får bruke tiden godt framover, både før og etter operasjonen til å trene meg opp igjen. Jeg får god hjelp av våre fysiske ressurser under opptreningen, sier hun.

Dermed får veteranen en god sommer på seg til å komme tilbake i godt, gammelt slag igjen. Etter sølvmedaljen i år er lagets mest rutinerte spiller giret på å spille videre for Glassverket.

– Jeg har kontrakt et år til og er veldig motivert for å spille videre. Det er for kjipt å skulle avslutte karriere med en skade. Men sluttspillet får jeg dessverre ikke med meg, sier Tranby-jenta.

Av Peter Tubaas