• Sissi Karlsson leverte en bra kamp mot HK-72 i kveld (arkivfoto).

Folksomt da Glassverket slo unggutta

10.04.15 // Det ble en aldri så liten folkefest med 400 tilskuere på treningskampen hvor Glassverket slo HK-72s 99-gutter solid fredag kveld.

Skrevet av petertu

Glassverket vant til slutt med komfortable 40-25 mot HK-72 sin 1999-årgang på guttesiden, etter at det stod 18-10 til pause.

– Det var en veldig fin gjennomkjøring for oss. Vi fikk det utbyttet vi ønsket, og alle fikk spilletid. Det var en fin økt som passet bra for oss der vi er akkurat nå, sier Glassverket-trener Kenneth Gabrielsen.

Det startet jevnt, men Glassverket begynte raskt å dra fra. Spesielt Sissi Karlsson spilte en kjempegod omgang i mål for Glassverket. Bortelaget fikk bryne seg på et utgruppert forsvar i starten, men etter halvspilt omgang la hjemmelaget seg ned i 6-0, som gjorde at Glassverket fikk trent litt på formasjoner.

I andre omgang ble det litt mer rufsete, og blant annet takket være god skyting holder unggutta følge i målprotokollen i perioder. Men det var til slutt ingen tvil om hvor det ville ende i en folkerik Sandehall.

– Det var en super ramme rundt kampen med opp mot 400 betalende tilskuere. Det var skikkelig gøy å være med på, og jeg er veldig fornøyd med innsatsen til jentene, sier Gabrielsen.

Treningskamp: HK-72 (99, gutter) – Glassverket 25-40 (10-18)
Sandehallen, fredag 10. april 2015, kl 19.00.
Glassverket: Sissi Karlsson, Marte Langeli, Tiril Günther Merg 1, Kristin Nørstebø 2, Kari Brattset 5, Veronica Kristiansen 7, Pia Narvesen 5, Renate Saastad Sømme 6, Emilie Christensen 1, Julia Gellein Vangen, Trine Bronsta 2, Eline Rikartsen 3, Jeanett Kristiansen, Charlotte Kristiansen 1, Hege Bakken Wahlquist 6.

Av Peter Tubaas