• Hege på photoshoot for We Norwegians på Restaurant Vaaghals i Oslo (Foto: We Norwegians).

– De vil ha en naturlig stil

04.04.15 // Det er ikke hver dag Glassverket-spillere dukker opp i Dagens Næringsliv, men Hege Bakken Wahlquist har funnet veien inn i Norges viktigste næringslivsavis.

Skrevet av petertu

Flere ganger har 22-åringen vært avbildet over en helside i fredagsbilaget D2. Hun har også vært å se i SAS-magasinet Scanorama. Det har ikke noe med Glassverket å gjøre, men årdølen har vært en av jentene som har frontet det norske klesmerket We Norwegians.

– Det er jo veldig gøy å se bilde av seg selv der. Men jeg klarer liksom ikke å tenke at det er meg. Det er veldig rart. Jeg har egentlig ikke noe forhold til Dagens Næringsliv som avis, men jeg har tatt vare på bilagene. Det har nok pappa og mamma også, ler Hege Bakken Wahlquist.

Tidligere har Hege Bakken Wahlquist prøv seg som modell for klesmerket «Lyst» da hun var yngre, samt vært hårmodell for en frisørsalong. Til nå har hun stått modell tre ganger for det vossebaserte We Norwegians.

– Det er veldig fine klær og skikkelig moro, så det hadde vært spennende å få være med igjen. Men jeg vet ikke om det blir noe mer. Jeg tar det litt som det kommer. Når det er sesong så må det dessuten være i nærområdet, ellers blir det vanskelig å kombinere med håndballen.

Følger du We Norwegians på Instagram eller på Facebook vil Hege Bakken Wahlquist stadig dukke opp i bildestrømmen din.

– Jeg er fornøyd med bildene. Det er ikke så mye posing, men mest mulig naturlig. Det er sånn som jeg liker det. De vil ha en norsk og naturlig stil. Det passer bra til klærne, sier hun.

Hege har vært med We Norwegians på fotoseanse i Oslo og på Vestlandet. Det mest spektakulære stedet var nok Juvet landskapshotell i Valldal på Sunnmøre i sommerferien i fjor.

– Det var helt nydelig der og et perfekt sted å ta bilder for det klesmerket. Det ble fotografering på natta og tidlig om morgenen, for de ville ha litt spesielt lys, helst ikke sol. Det var en ganske rar og fin opplevelse. Vi holdt på i tre dager, sier hun.

Av Peter Tubaas