• Pia Narvesen i aksjon mot Halden tidligere i vinter.

– Alle kamper er viktige

27.03.15 // Kenneth Gabrielsen lover at ingen tar lett på kampen mot Halden, selv om alt er avgjort for Glassverket sin del.

Skrevet av petertu

Sølvet ble sikret mot Fredrikstad på onsdag, men Kenneth Gabrielsen garanterer at Halden ikke får noen lett match i Drammenshallen av den grunn.

– Tvert imot. Når man spiller en obligatorisk kamp så har man forpliktelser overfor publikum, sponsorer og ikke minst alle de andre lagene i GRUNDIGligaen, sier treneren.

En gruppe sponsorer har gjort det mulig for Glassverket å invitere alle gratis til kampen mot Halden. Gabrielsen håper på minst 1000 tilskuere i Drammenshallen når Glassverket spiller sesongens siste seriekamp og får utdelt sølvmedaljene sine og forhåpentligvis ta sesongens to siste poeng.

– Det er enda morsommere å få sølvmedalje med 33 poeng og seier mot Halden enn om vi bare blir stående med de 31 vi har i dag. Og jeg håper virkelig at de som ikke har dratt på påskeferie alt, tar turen innom Drammenshallen får å få med seg det, sier han.

Glassverket hadde full kontroll på Fredrikstad og dominerte fullstendig i perioder. Nå møter de lilla nok et lag som kjemper for å unngå nedrykk.

– Vi møter et lag som vil ofre alt i alle dueller. Men jeg er veldig sikker på at jentene våre ønsker å levere en god kamp i morgen. Det tror jeg er viktig for dem. De ønsker alltid å vise seg fram fra sin beste side, sier Kenneth Gabrielsen.

Sist lagene møtes var 7. januar i år, og da vant Glassverket 26-18 i Remmenhallen.

Fem siste seriekamper:
Glassverket: S-T-T-S-S
Halden: T-S-S-S-T
Siste kamp først.

Siste møter:
2014 30/8 S 35-22 (TR, Drammenshallen)
2015 7/1 S 26-18 (GL, Remmenhallen)
S=Seier U=Uavgjort T=Tap. Glassverkets siffer først. PL=Postenligaen, GL=Grundigligaen, SS=Sluttspill, NM=Cupen, TR=Treningskamp.

Av Peter Tubaas

Pia Narvesen i aksjon mot Halden tidligere i vinter.

Pia Narvesen i aksjon mot Halden tidligere i vinter.