• Kristin Nørstebø, Pia Narvesen, Veronica Kristiansen og Kari Brattset jubler etter kampen mot Fredrikstad.

– Det dirret i veggene

25.03.15 // Så klare var jentene for slå Fredrikstad, at man kunne nærmest kjenne lukten av sølv på forhånd.

Skrevet av petertu

Fredrikstad (glassverketelite.no): Det ble en humørfylt busstur hjemover for de som skulle til Drammen og Oslo. Noen kløp seg i armen.

– Det er så uvirkelig. Jeg er bare kjempeglad og stolt over jentene. Jeg er imponert over hvordan vi angriper denne kampen etter to ettmålstap. I dag var alle spillerne klare på at vi skulle vinne. Det dirret i veggene i garderoben, sier Kristin Nørstebø til glassverketelite.no.

Kristin Nørstebø skåret sju mål mot Fredrikstad og ble ikke uventet kåret til banens beste.

– Vi klarte det, ropte Pia Narvesen til de andre jentene etter at seieren mot Fredrikstad var sikret. For henne går sølvet utenpå det meste i håndballsammenheng.

– Dette sølvet betyr så utrolig mye for meg. Jeg rangerer det faktisk høyere enn de tre seriegullene i Larvik. Det er helt andre vilkår i Glassverket, og vi har svetta, blødd og kjempet så hardt for dette. Jeg trodde vi kunne komme høyt opp, men sølv tror jeg ikke så mange drømte om, sier Narvesen.

For Veronica Kristiansen har det vært litt av et år med stor suksess både på landslag og nå: klubblag.

– Sølv føles som gull i dag. Det har ikke helt gått opp for meg ennå. Kanskje det gjør det når vi får medaljene på lørdag, smiler hun.
Også hun så tidlig i dag at Glassverket-spillerne var på sporet av noe stort.

– Vi hadde en veldig god følelse før kampen. Instillingen til alle var at dette skulle vi vinne, sier Kristiansen.
Kristin Nørstebø var godt forberedt og hadde tatt med sjampanje, og ikke minst favoritten Nonstop, som premie til laget og seg selv etter kampen.

– Vi får feire med dette i dag, så kan vi heller ta en kjempefest på lørdag, ler Nørstebø.
Da er det nemlig Halden som står på programmet, og da er det lov å håpe på at drammenserne går mann – og kvinne – av huse for å se sølvjentene live i siste seriekamp.

– Jeg håper mange kommer for å se oss få medaljene. Jeg skal i hvert fall sørge for at alle jeg kjenner kommer, smiler Veronica Kristiansen.

Av Peter Tubaas