• Kari Brattset i aksjon for rekruttlandslaget ved en tidligere anledning.

Storseire til seniorlandslagene

21.03.15 // Det var ikke bare ungdomslandslaget som vant komfortabelt på lørdag, for A-landslaget og rekruttlandslaget vant også stort.

Skrevet av petertu

Veronica Kristiansen skåret tre ganger da Norge vant 32-23 mot erkerivalen Danmark i Golden League lørdag. Det stod 15-11 til pause i en kamp hvor Linn-Kristin Riegelhuth-Koren ble toppskårer for Norge med åtte mål. I den siste kampen i turneringen møter Norge vertslaget Frankrike til dyst kl 16, og kampen kan du se på TV2 Sportskanalen eller TV2 Sumo.

Rekruttlandslaget leverte som man håpet mot Finland, i en kamp som endte med 38-15. Kristin Nørstebø skåret ikke, men Kari Brattset noterte seg for én skåring mot de finske jentene i Portugal. Søndag møter rekruttlandslaget vertslaget Portugal i den siste kampen i turneringen.

Kari Brattset i aksjon for rekruttlandslaget ved en tidligere anledning.

Kari Brattset i aksjon for rekruttlandslaget ved en tidligere anledning.