– Lønn for strevet

20.03.15 // Det ble målfest da Glassverket 2 fikk besøk av Kragerø på hjemmebane fredag kveld.

Glassverket 2 ga seg ikke før det stod 38-24 etter en forrykende andreomgang mot sørlendingene.

– Ja, det gikk bra til slutt. Det var skikkelig gøy. Nå er vi oppe på tredjeplass på tabellen også, så nå føler jeg vi har fått lønn for strevet alle sammen, både trenere og spillere. Denne kampen gir oss en godfølelse, sier trener Pål Sørum til glassverketelite.no.

Men det gikk ikke på skinner fra start. Glassverkets andrelag lå bak helt til det var spilt omtrent 20 minutter. Da gikk hjemmelaget opp i ledelsen igjen og gikk snart til pause med et par måls ledelse.

– Vi gjorde ikke helt som vi hadde avtalt i starten. Men så la vi om forsvarsspillet, byttet litt på noen spillere og traff med de valgene. I andre omgang var vi klart best. Vi spiller som et lag og jentene er dedikerte, sier han.

Spillere som Eline Rikartsen (11 mål) og Linn Andresen (ni mål) stod frem i kveld, spesielt i målprotokollen, men Pål Sørum understreker at det var en lagseier.

– Det var mange som var gode i dag, og det er godt samspill som gjør at vi lykkes i dag. Jeg pleier alltid å si at jeg ikke bryr meg om hvem som skårer måla, så lenge vi gjør hverandre gode og griper den sjansen som er best. Da blir det også flest mål, sier Sørum.

Dette var nest siste serierunde og neste torsdag står serieleder Pors på den andre banehalvdelen når serien skal avsluttes.

Kampfakta: Glassverket 2 – Kragerø 38-24 (16-14/22-10)
Glassverket 2: Thea Pedersen, Silje Meese Johannessen, Rebecca Våraker 6, Linn Andresen 9, Kjersti Ramstad 4, Sofie Tangen Syvertsen 3, Christine Foss Sjulstad 2, Eline Rikartsen 11, Victoria Ciobanu 2, Marit Baastad Andersen, Leona Williams, Julia Gellein Vangen 1.

Neste kamp: Pors – Glassverket 2, torsdag 26. mars 2015, kl 19.30. Vestsiden idrettshall.

Av Peter Tubaas

141214 Linn Andresen mot Vag