– Bør ha som mål å slå alle

18.03.15 // Kristin Nørstebø og Kari Brattset nærmer seg avreise fra Olympiatoppen i Oslo. Målet er Portugal og treningssamling med rekruttlandslaget.

Skrevet av petertu

Torsdag ettermiddag reiser Glassverket-spillerne sammen med resten av rekruttlandslaget til Lisboa, hvor det foruten vertslandet Portugal, blir kamper mot Italia og Finland.

– Jeg gleder meg veldig til å spille kamper, og spesielt morsomt blir det å spille mot lag vi ikke vet noe særlig om. Men jeg synes vi bør ha som mål å slå alle de tre lagene, sier Kristin Nørstebø før avreise.

Hun er en av to Glassverket-spillere på rekruttlandslaget på denne samlingen. Både Nørstebø og Kari Brattset var også med under forrige samling for landslagsaktuelle spillere, i Drammen i februar, men da ble det ikke spilt kamper.

– Nå gleder vi oss veldig til å reise til Portugal. Det beste er jo å spille kamp. Jeg har aldri spilt mot noen av lagene, så det blir spennende å se hvordan nivået er, sier Kari Brattset forventningsfullt.

Rekruttene møter Italia klokken 19.00 i første kamp. Deretter følger Finland klokken 16.30 på lørdag og Portugal klokken 17.00 på søndag.

– Jeg forventer at det blir mye spilletid på alle og at vi får prøvd ut alle de formasjonene vi trener på i forkant. Vi vil veldig gjerne vise oss frem på en god måte mot internasjonal motstand, sier Brattset.

– Jeg forventer at vi skal spille godt og være gode på det vi har avtalt. Treningene har vært morsomme, men preget av at vi er lite samspilte så langt, legger Nørstebø til.

Jeanett Kristiansen var eneste Glassverket-jente som var med sist rekruttlandslaget spilte kamper, mot Danmark i november, men har meldt forfall på grunn av høyrehånden sin.

PS! A-landslaget med Veronica Kristiansen på laget åpner landskamphelgen med oppgjør mot Polen klokken 18.00 på torsdag.

Av Peter Tubaas

150219 Kari og Kristin pa landslag2