• Jeanett Kristiansen sist hun var i aksjon for Glassverket, mot Oppsal for cirka fem uker siden.

Uvisst med Kristiansen

17.03.15 // Jeanett Kristiansen er fortsatt ute på ubestemt tid, men brenner etter å spille håndball.

Skrevet av petertu

Håndleddet plager fortsatt den hardtskytende 21-åringen, etter brudd og mulig strekk. Hun trener ennå ikke normalt.

– Jeg skulle gjerne spilt håndball med én gang, men jeg får ikke lov. Og jeg skjønner at det er viktigere at jeg blir frisk. Det går framover, men ikke så fort, sier Jeanett Kristiansen til glassverketelite.no.

Hun har stått over tre kamper siden den forrykende kampen mot Oppsal, da hun skåret tre ganger. Det er beleilig med to ekstra uker kamppause i Glassverket nå. Men yngstemann Kristiansen går i stedet glipp av en samling med rekruttlandslaget og tre kamper i Portugal.

– Det går egentlig greit å ikke være med der, ettersom jeg visste tidlig at jeg ikke kunne bli med. Men jeg satser på at Kari Brattset og Kristin Nørstebø gjør det bra på våre vegne, sier hun om lagvenninne sine.

Som om ikke håndleddet var ille nok, har Jeanett Kristiansen ligget utslått med feber i en ukes tid.

– Forkjølelsen sitter i ennå. Det skjer hver gang jeg ikke spiller håndball, så det må være en sammenheng der, ler Kristiansen.

Om en uke er det en viktig kamp mot Fredrikstad – og bare dager etter går siste serierunde mot Halden. Glassverket kan være nødt til å klare seg uten høyreslegga til Jeanett også da.

– Det viktigste er å bli klar igjen til sluttspillet. Hånden er blitt bedre, men jeg synes det går sakte. Det er fortsatt stivt og vondt, så jeg vet rett og slett ikke når jeg blir klar, sier hun.

Av Peter Tubaas

.