• Guro Rundbråten var på plass i Haukelandshallen på onsdag, blant annet sammen med lagleder Knut Johansen.

Rundbråten opereres onsdag

14.03.15 // Guro Rundbråten er spent på operasjonen til uken, men ser fram til å få det unnagjort.

Skrevet av petertu

Den korsbåndskadde målvakten skal få nytt korsbånd, og inngrepet skal skje på Idrettens helsehus i Oslo onsdag 18. mars 2015.

– Det blir godt å få det overstått. Da går det bare en vei etterpå. Men det har egentlig gått ganske fort frem til operasjonen, og det er jeg veldig fornøyd med, sier hun.

Glassverket-målvakten røk korsbåndet på trening fredag 13. februar og etter at skaden har inntruffet må det gå en viss tid før man kan operere.

– Jeg gruer meg ikke til selve operasjonen, for jeg er nok i trygge hender, men jeg gleder meg ikke til å være tilbake på krykkene igjen. Det blir litt styr. Jeg har akkurat fått lov til å kaste dem, sier hun.

Det tar tid å komme seg etter en korsbåndskade og -operasjon. Det betyr at det er lenge til vi får se Guro Rundbråten på banen med drakt nummer 1 igjen.

– Man vet aldri hvor lang tid det tar. Men etter ni måneder regner man at man er i full gang med trening igjen. Jeg har valgt å ikke legge noe press på meg i forhold til tidsskjemaet. Det får man ta som det kommer. Men jeg håper veldig at jeg kan spille håndball igjen rundt juletider, sier hun.

Alle som har fulgt med denne sesongen har sett at Guro Rundbråten har vært en sterk bidragsyter til at Glassverket ligger på andreplass i serien. Hun satte pris på å få være til stede og være en samtalepartner på sidelinjen for Sissi Karlsson under bortekampen mot Tertnes på onsdag.

– Jeg vil gjerne hjelpe til hvis jeg kan og har også et sterkt ønske om å være til stede når det avgjøres. Det var veldig bittert å tape, men det betydde veldig mye å få være med til Bergen. Jeg er litt usikker på hvordan det blir mot Fredrikstad etter operasjonen, men jeg håper jeg får tatt turen, smiler Rundbråten.

Av Peter Tubaas

 

Guro Rundbråten var på plass i Haukelandshallen på onsdag, blant annet sammen med lagleder Knut Johansen.