• Det ble i tøffeste laget for Ine Egeland & Co mot de tre topplagene i Bring. Her et bilde fra kampen mot Sarpsborg på lørdag formiddag.

Topplagene ble for sterke

08.03.15 // Etter ni strake Bring-seirer for Glassverkets J16-lag ble det bråstopp mot de tre suveren topplagene.

Oppsal (glassverketelite.no): Ine Egeland (bildet) og hennes lagvenninner startet og sluttet helgen med ellevemålstap, men det var stor forskjell på de to kampene. Sarpsborg (tap 17-28) var første motstander på lørdag, og det var tidlig klart hvor det ville ende.

– I den første kampen skal vi gjøre alt så vanskelig, og med elleve mål bak var den avgjort allerede til pause. Men jeg er fornøyd med at vi holder differansen i andre omgang. Vi viser at vi kan spille jevnt med de beste, sier trener Espen Rødevand.

I den siste kampen på søndag ble det også tap med elleve mål mot Gjøvik (tap 19-30).

– Vi spiller faktisk ganske bra i den kampen, etablert forsvar og etablert angrep var bra. Men vi blir ekstremt hardt straffet for feil. De har en landslagskeeper i mål og skåret elleve kontringsmål i løpet av kampen. Vi startet uheldig og lå under fem mål etter noen minutter etter å ha brent noen hundreprosent-sjanser. Vi knappet ned på ledelsen og var bare tre mål bak på et tidspunkt. Senere hadde de en periode de vant 7-0. Da ble kampen avgjort, men jeg synes resultatet lyver litt, sier Espen Rødevand.

I den andre kampen i helgen var det bergenserne Bjarg som var motstander for Glassverket, som her leverte sin beste kamp i helgen (tap 25-28).

– Det var knallbra og den beste kampen denne helgen. Vi kunne like godt ha vunnet. Vi har tenning og guts. Vi spiller fin håndball og kommer oss til bra sjanser. Det ble noen avgjørende skuddbom, som gjorde at vi ikke klarte å ta det, sier treneren.

Også på forhånd visste Glassverket at helgen i Oppsal Arena ville bli tøff. Å ta poeng var en bonus for ungjentene.

– Jeg er fornøyd med progresjonen i helgen, også i forhold til det vi har prestert tidligere. Vi har tatt noen steg i riktig retning, sier Espen Rødevand.