• Daglig leder Asle Per Myklebust signerer kontrakten som gjør Abicon Elektro til sponsor av Glassverkets elitelag i håndball.

Fikk Abicon med på laget

26.02.15 // Sponsorarbeidet intensiveres som vanlig på denne tiden av året, og Abicon Elektro AS i Drammen går nå inn som ny bronsesponsor i Glassverket.

Skrevet av petertu

Abicon Elektro og Glassverket har signert en avtale som gjelder ut neste sesong, det vil si ut 1516-sesongen.

– Det er første gang vi har Abicon Elektro med på elitelaget, så stor takk til dem for at de ser potensiale nok i Glassverket til at de vil gå inn og støtte oss, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen som signerte kontrakten sammen med daglig leder Asle Per Myklebust nylig.

Abicon Elektro er nesten Åskollen-nabo der de holder til i Kobberviksdalen. Selskapet har 80 ansatte som jobber for at du og jeg har strøm i kontakten, i tillegg til å tilby byggautomasjon, varmepumper, alarmer og datanettverk til bedrifts- og privatmarkedet. Selskapet omsatte for rundt 90 millioner kroner i 2013.

– Vi ønsker naturligvis alle velkomne som sponsorer i Glassverket, men Abicon Elektro passer ekstra godt ettersom det er den eneste rene elektroinstallatøren vi har i sponsorpoolen vår. Målet er å dekke flest mulig bransjer, sier Kenneth Gabrielsen.

Veldig mange av sponsorkontraktene Glassverket signerte i 2014 gjelder også ut neste sesong, men klubben er nødt til å styrke økonomien for å kunne befeste en posisjon i toppen av norsk håndball.

– Ja, det er helt klart. Vi lever nøkternt, men vet vi må bygge et mer solid fundament enn vi har nå, ikke minst med tanke på at det kan bli europacupspill til høsten. Da er vi avhengig av gode støttespillere, og det har vi, men vi har plass til flere, sier markedssjefen.

Av Peter Tubaas