• Jeanett Kristiansen er lei av skaden i håndleddet.

Håper å rekke Stabæk-kampen

23.02.15 // Jeanett Kristiansens høyre håndledd er mye verdt for Glassverket, men nå er hun lei av plagene og håper to ukers kastepause gjør susen.

Skrevet av NTH

Onsdag stod Jeanett Kristiansen over sin første seriekamp for Glassverket i eliteserien noen sinne og meldte også forfall til helgens samling for landslagsaktuelle spillere.

– Jeg vil ikke gjøre skaden verre nå. Det var sikkert lurt å stå av, selv om jeg aller helst ville vært på banen, sier hun til glassverketelite.no.

Fra sin plass på første rad på betongtribunen i Drammenshallen fikk hun se Glassverket slåss seg til en dramatisk tomålsseier mot Skrim på onsdag.

– Det var kjedelig å ikke kunne være med, men det var veldig spennende. Jeg rev meg i håret og klarte ikke å sitte stille, ler hun.

Skaden i håndleddet fikk hun i treningskampen mot Oppsal i Drammenshallen i desember, og skaden har plaget henne siden.

– Jeg er ganske lei av den skaden. Jeg håper virkelig det holder med de to ukene pause, sier hun.

Til tross for håndleddet har hun fortsatt å sette baller i nettet omtrent som før. Først for to uker siden ble det påvist at det hadde vært et brudd i håndleddet. Det har grodd, men nå sliter hun også med en strekk samme sted.

– Utover i januar var det vondt og hovent. Det var sikkert dumt av meg å ikke si fra før, men jeg har fått smeller der før, så jeg trodde det ville gå over, sier Kristiansen.

Nå er det bare å holde seg unna håndballer, selv om det kribler aldri så mye.

– Det er ikke så lett å la være å ta i en håndball. Jeg skal helst unngå å kaste, men jeg har prøvd litt for å kjenne hvordan det er. Men jeg trener styrke og etter det har jeg fått beskjed om å holde hånden i ro og ise ned, sier hun.

Lørdag er det tur til nye Nadderud Arena, men det er ikke sikkert Kristiansen spiller.

– Jeg håper jeg kan være tilbake til Stabæk-kampen. Jeg har veldig lyst til å spille den. Men jeg vet ikke, sier hun.

Av Peter Tubaas