• Guro Rundbråten har pådratt seg en kneskade.

Rundbråten må stå over mot Skrim

17.02.15 // Det er klart for et heidundrende lokaloppgjør mot Skrim, men Glassverket må klare seg uten en av bærebjelkene sine.

Skrevet av NTH

Glassverket fant tilbake til godfølelsen med en kanonkamp mot Oppsal. Det var perfekt timing inn mot det tøffe lokaloppgjøret mot Skrim onsdag kl 19.00.

– Vi gleder oss. Det blir nok en gang en kamp med nerve. Vi har mye å revansjere etter forrige hjemmekamp, så det spiller egentlig ingen rolle hvem som står på den andre banehalvdelen. Men vi har tenkt å gjøre det vanskelig for Skrim, sier trener Kenneth Gabrielsen.

Skrim har slitt med skader på noen sentrale spillere etter jul, men har fortsatt å sanke poeng på det jevne, om enn litt færre enn i den strålende starten på sesongen. I forrige oppgjør ble det 24-21 til Glassverket i fullsatte Kongsberghallen.

– Det blir spennende å se hva Bent Dahl har å by på denne gangen. De har selv sagt at de har vært litt preget av skader i det siste, men det er ikke vi opptatt av. Vi har vist hvilke kvaliteter vi har i laget vårt, så hvis vi ikke presterer mot Skrim er det kun vår egen feil, sier Gabrielsen.

Men også Glassverket sliter med skader. Guro Rundbråten spiller helt sikkert ikke i nabooppgjøret etter at hun skadet kneet på trening på fredag.

– Det var veldig synd, og hun er ute på ubestemt tid. Vi venter på svar på MR-undersøkelsen. Det er alt vi vet foreløpig. Men vi har knallgod dekning på keeperplass i Sissi Karlsson, som har vist at hun allerede er tilbake på et høyt nivå etter skaden sin, sier treneren.

Jeanett Kristiansen og Eline Rikartsen er også usikre mot Skrim, begge med skader i høyrehånden.

– Vi forholder oss helt rolig til dette. Vi skal aldri skylde på skader hvis vi ikke presterer. Skader er en del av gamet, og det må vi tåle. Jeg har full tillit til de spillerne som kommer inn, og det er en grunn til at vi har den stallen vi har, sier Gabrielsen.

Glassverket fikk målvakt Sissi Karlsson skadet rett før sesongstart i høst. Les mer om det her.

Av Peter Tubaas

Fem siste seriekamper:
Glassverket: S-T-S-S-T
Skrim: T-T-S-U-T
Siste kamp først.

Siste møter:

2014 5/10 S 24-21 (GL, Kongsberghallen)
2013 25/6 S 35-34 (TR, Drammenshallen?)
2014 23/8 24/18 (TR, Sætrehallen)
Glassverkets siffer først. S=Seier U=Uavgjort T=Tap. PL=Postenligaen, GL=Grundigligaen, SS=Sluttspill, NM=Cupen, TR=Treningskamp.