• Guro Rundbråten er klar for nye år i målet til Glassverket.

Fikk fire fine signaturer

08.02.15 // Hege Bakken Wahlquist, Guro Rundbråten, Kristin Nørstebø og Charlotte Kristiansen er klare for fortsatt spill i Glassverket.

Skrevet av NTH

De fire spillerne signerte nye kontrakter med Glassverket i forbindelse med trening tidligere i uken.

– Det er viktige spillere for oss. Det er veldig positivt at de ønsker å være med oss videre og at vi nå er i mål med kontraktene deres. Det er spillere med potensial og som har prestert godt. Men ennå tror jeg ikke vi har sett toppnivået deres, så dette er spillere vi vil ha stor glede av i årene som kommer, sier trener Kenneth Gabrielsen.

Både Kristin Nørstebø og Guro Rundbråten har signert en kontrakt for ett år, med opsjon på ytterligere ett.

– Alt i klubben peker i én retning og det er oppover, og jeg vil være med på suksessen, smiler Kristin Nørstebø. – Jeg trives veldig godt og føler vi er i god utvikling, slik at vi kan ta ytterligere steg neste sesong. Vi er en fin gjeng, med høy arbeidsmoral og godt miljø, som kan bite fra seg i Europa. Jeg håper også at Vikki forlenger, slik at vi beholder laget fra i år, sier hun.

– Det var veldig OK å få det unnagjort. Jeg er fornøyd med situasjonen min i Glassverket. Jeg har hatt to fine år i klubben til nå – og tar gjerne to sånne år til. Jeg stortrives og gleder meg bare til fortsettelsen, sier målvakt Guro Rundbråten.

Hege Bakken Wahlquist har signert for ett nytt år i klubben.

– Jeg er veldig glad for å ha skrevet under for enda et år og for at jeg skal tilbringe neste sesong sammen med den fine gjengen som vi er i Glassverket. I tillegg tror jeg vi vil bli enda mer samspilte neste år, både på og utenfor banen. Jeg gleder meg til å se hvordan vi utvikler oss neste sesong, både i serien og i et eventuell europacupspill, sier årdølen.

Charlotte Kristiansen, som gjorde comeback rekordtidlig etter fødselen i fjor sommer, har fått en korttidskontrakt.

– Jeg er veldig glad for at jeg har fått en kontrakt. Enn så lenge så varer den bare frem til sommeren. Jeg begynner å jobbe igjen nå og skal ha tid til familien min, så jeg vil se hvordan det går. Håndball krever jo ganske mye tid. Men det er veldig gøy å være med på det Glassverket gjør og får til nå, og håper jeg kan være med å bidra med mine kvaliteter etter denne sesongen også. Jeg skal gi alt og vise at jeg er verdt kontrakten, sier Kristiansen.

Og for trener Kenneth Gabrielsen fortsetter arbeidet med å få på plass alle brikker foran neste sesong.

– Vi vil fortsette arbeidet med de eksisterende spillere som er på utgående kontrakter. Vi tar sikte på å være helt i mål med neste års stall i løpet av en måneds tid, sier han.

Av Peter Tubaas