– Vi var ikke på nett

04.02.15 // Gjestene ville mest på det som etter hvert ble en helsvart dag for Glassverket i Drammenshallen.

Skrevet av NTH

Drammen (glassverketelite.no): Glassverket ledet med tre mål etter ti minutter, men så var det også slutt på moroa på hjemmebane. Nordstrand hadde bestemt seg for å slåss og vant en fortjent 28-22-seier mot serietoeren.

– Jeg har ikke så mange ord akkurat nå. Jeg er bare sinnsykt skuffa. Jeg skjønner ikke hva som skjer. Vi vil veldig gjerne utpå der, og jeg følte både jeg og laget var veldig klare for kamp i dag, men vi får det ikke til å fungere i det hele tatt, sier Kari Brattset.

Etter Nordstrands snuoperasjon stod det 15-12 til pause. Brattset synes det var helt greit å få kjeft i garderoben.

– Ja, det synes jeg var fortjent. Men det ser ikke ut som det hjalp noe særlig. Vi får det ikke til i dag. Vi var rett og slett ikke på nett. Vi får prøve å finne ut av hvorfor og glemme det så fort som mulig. Så får vi gå for revansje mot Oppsal neste uke, sier hun.

Nordstrand økte ledelsen etter pause, men Jeanett Kristiansen holdt Glassverket inne i kampen med jevn god skyting. Midtveis i omgangen tok blant annet Kristin Nørstebø ansvar i skåringsprotokollen og reduserte ledelsen til fire mål.

Tiril Günther Merg kom inn ti minutter før slutt og leverte til godkjent i comebacket sitt, men Glassverket klarte aldri å gjøre kampen spennende igjen. De lilla gikk på sitt første tap i serien i år, hvis vi ser bort fra Larvik.

– Det er ikke noe unikt i å tape en håndballkamp, men jeg er litt forundret over at det blir sånn. Vi har slitt mot Nordstrand i alle obligatoriske kamper, uten at jeg har så god forklaring på det akkurat nå. Men vi lot Nordstrand være gode, samtidig som vi selv trengte fire sjanser for hvert mål vi skårer. Da blir det vanskelig, sier trener Kenneth Gabrielsen.

Kampfakta: Glassverket – Nordstrand 22-28 (12-15/10-13)
Grundigligaen 1415. Drammenshallen (Drammen), onsdag 4. februar 2015 kl 1900.
Tilskuere: Glassverket: Guro Rundbråten, Tiril Günther Merg, Monica Iversen, Kristin Nørstebø 3, Kari Brattset 3, Veronica Kristiansen 4, Mina Gustavsen, Renate Saastad Sømme 1, Sissi Karlsson, Emilie Christensen, Julia Gellein Vangen, Trine Bronsta, Eline Jarlsrud Rikartsen, Jeanett Kristiansen, Charlotte Kristiansen, Hege Bakken Wahlquist.
Toppskårere: Jeanett Kristiansen, Glassverket 7, Nerma Pandza, Nordstrand 6
Tominuttere: Glassverket 0, Nordstrand 1.
Gule kort: Glassverket 1, Nordstrand 3.

Neste kamp: Oppsal – Glassverket, Grundigligaen, Oppsal Arena (Oslo), onsdag 11. februar 2015, kl 18.00.

Av Peter Tubaas