Pressemelding

Veronica Kristiansen blir i Glassverket ut sesongen 2014/2015.

Skrevet av petertu

PRESSEMELDING

Glassverket IF har vært i forhandlinger med en utenlandsk klubb angående en mulig overgang for Veronica Kristiansen. Det lyktes dessverre ikke klubbene å komme til enighet i denne prosessen. Spilleren vil derfor være i Glassverket ut sesongen 2014/2015.

Klubben og spilleren ønsker nå å fokusere på resterende av sesongen. Vi ønsker ikke å kommentere prosessen noe videre utover det vi allerede har kommunisert til media.

Viser også til kommentar fra spilleren.

Spillerens kommentar:

«Jeg er naturligvis skuffet over at klubbene ikke ble enige, for jeg hadde tro på at de skulle finne en løsning siden begge parter var positive. I ettertid ser jeg at jeg nok var litt for optimistisk da Glassverket kommuniserte at de ikke ville stå i veien for at jeg kunne oppfylle håndballdrømmen min, men det er to parter som må bli enige, og dessverre ble de ikke det. Nå er jeg helt ferdig med dette, og forholder meg til kontrakten. Jeg skal gi mitt beste for at Glassverket skal kjempe om sølvmedaljen i serien i år.»

Sportslig hilsen
Anja Lønseth
Daglig leder
Glassverket IF

Pressemeldingen ble sendt til media mandag 2. februar 2015.