• Thorir Hergeirsson på Glassverkets sponsortreff i fjor.

Hergeirsson deler gulloppskriften

29.01.15 // I år som i fjor har Glassverket invitert sponsorene sine til et møte med landslagssjef Thorir Hergeirsson, denne gangen med et ferskt EM-gull i lomma.

Skrevet av NTH

Kvinnelandslagssjef Thorir Hergeirsson har takket ja til å stille på sponsortreffet til Glassverket i forkant av lokaloppgjøret mot Skrim onsdag 18. februar.

– Vi vet han er en travel mann, så vi setter pris på at han har tid til å stille på en samling for sponsorene våre igjen. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger etter at han og Mia Høgdahl gjorde tilsvarende på Marienlyst i fjor, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen.

Da glassverketelite.no snakket med Thorir Hergeirsson etter hans innlegg på sponsortreffet, på dagen ett år siden i dag, mente han at Glassverket ville være en medaljekandidat i årene som kommer.

– Jeg er imponert over Glassverkets inntreden i norsk topphåndball. Det er mye entusiasme, og potensialet er stort, sa han til hjemmesiden den gangen.

I fjor var det stappfullt på Treffpunkt Marienlyst da landslagstrenerne tok «oppvarmingen» med sponsorene før hjemmekampen mot Storhamar. Blir oppslutningen stor, kan det bli aktuelt å flytte arrangementet til større lokaler i Drammenshallen.

– Vi håper så mange som mulig av sponsorene våre griper sjansen. Vi sendte ut innbydelse i dag, så vi regner med at påmeldingene begynner å komme ganske raskt, sier Gabrielsen.

Sponsorene kan ta med seg opp til ti personer som alle får foredrag, servering av mat og mineralvann og kampbilletter.

– Næringsliv og idrett har sikkert uendelig mye å lære av hverandre, og denne gangen er det våre sponsorer som får sjansen til å høre litt om hva som ligger bak EM-gullet i desember og hvordan det jobbes på landslaget. Og de får helt sikkert sjansen til å stille spørsmål til Thorir, slik at det kan bli en dialog ut av det, sier Kenneth Gabrielsen.

Av Peter Tubaas