• Emilie Christensen får hjelp av Elisabeth Loe Hellerud etter skaden sin mot Storhamar.

Christensen tar noen dager pause

20.01.15 // Emilie Christensen hinket av banen mot slutten av kampen mot Storhamar, men det er trolig ikke alvorlig.

Skrevet av NTH

Den venstre ankelen til Emilie Christensen er tidligere operert og hun måtte stå over de tre første seriekampene etter at hun tråkket kraftig over med samme fot rett før sesongstart. Ni minutter før slutt mot Storhamar på søndag, var det igjen den samme ankelen som fikk gjennomgå.

– Beinet i leggen har trolig krasjet med knokkelen i ankelen, så det har vært en bein mot bein-effekt, og mulig en sene som har kommet i klem i tillegg. Det er i hvert fall sånn jeg har forstått det, sier Christensen til glassverketelite.no.

Mandag var hun til første sjekk og onsdag skal hun til ny kontroll hos Glassverket-fysioterapeut Elisabeth Loe Hellerud fra Drammen Sportsklinikk, som også tok seg av henne under kampen.

– Jeg tror jeg tråkket oppå en Storhamar-spiller, men er ikke helt sikker. Uansett var det ikke annet enn min egen feil. Helt håpløst, smiler Christensen.

Men en bergenser gir seg ikke så lett, så Christensen ville helst fortsette å spille. Men fysioterapeuten ville noe annet.

– Hun mener vi må ta den ankelen litt ekstra på alvor, siden jeg har hatt problemer med den før. Det var nok en fornuftig avgjørelse. Det var ikke mange minuttene igjen heller, så det hadde ikke vært noe særlig vits, sier hun.

21-åringen håper hun er spilleklar igjen i god tid før søndagens viktige bortekamp mot Vipers.

– Jeg trente ikke håndball i går, og heller ikke i dag, men etter kontrollen i morgen håper jeg å få lov til å spille igjen på torsdag. Jeg trener litt alternativt i mellomtiden, sier Christensen.

Av Peter Tubaas