• Mye jubel for Eline Rikartsen fredag kveld. Her har hun skåret i Lerøyserien før jul.

GIF2 opp på andreplass

16.01.15 // Eline Rikartsen skåret åtte da Glassverket 2 tok sin andre seier i 2015, hjemme mot Flint 2.

Glassverket 2 gikk rett opp i ledelsen mot Flint 2 og ga aldri fra seg den igjen. De lilla ledet med tre til pause, men klarte ikke å rykke fra da de hadde sjansen og kampen endte med 27-24-seier.

– Når vi har muligheten til å begynne å dra fra, så gjør vi mange dumme valg framover og bakover, i stedet for å gjøre det enkelt, slik vi har blitt enige om. I tillegg møtte vi et lag med spillere som har en del rutine fra de to øverste divisjonene, sier trener Pål Sørum.

Det var J18-spillerne som dominerte troppen denne gangen. Bare tre spillere var med fra A-stallen: Trine Bronsta, Julia Vangen og Eline Rikartsen, som skåret henholdsvis to, fem og åtte mål mot Flint 2. Rikartsen viste at hun fortsatt er i skåringsform med sine åtte mål og ble med det kampens toppskårer. Målene kom jevnt fordelt fra kant og på kontring.

– Det er naturligvis godkjent av Eline, men hun kunne skåret en del flere også. Vi hadde mye sjanser, sier Pål Sørum.

Thea Pedersen startet kampen i mål og etter pause overtok Silje Meese Johannessen, som for øvrig storspilte hele kampen borte mot Larvik på J18 for to dager siden.

Med seieren mot Flint 2 klatret Glassverket 2 opp på andreplass på tabellen i 2. divisjon avdeling 2.

Kampfakta: Glassverket 2 – Flint 2 27-24 (15-12/12-12)
Glassverket 2: Thea Pedersen, Silje Meese Johannessen, Pernille Borge Karlsen 4, Kjersti Ramstad 1, Sofie Tangen Syvertsen 1, Rebecca Våraker 4, Trine Bronsta 2, Victoria Ciobanu 1, Leona Williams 2, Ida Gundhus Alexandersson 1, Eline Rikartsen 8, Julia Gellein Vangen 5.
Toppskårere: Eline Rikartsen, Glassverket 2 8 og Erika Ucherman, Flint 2

Neste kamp: Skrim 2 – Glassverket 2, Skrimhallen, torsdag 22. januar 2015, kl 20.00.

Av Peter Tubaas