• Monica Iversen håper snart å kunne juble ute på banen igjen.

Iversen stresser ikke med kneet

02.01.15 // Alt har gått etter planen med opptreningen etter kneskaden til Monica Iversen, men hun tar ingen sjanser.

Skrevet av NTH

Monica Iversen var dommer i internkampen på treningen torsdag kveld, for det er ennå for tidlig for henne å spille håndball etter kneoperasjonen 8. desember.

– Så langt har jeg bare løpt litt. Jeg har ikke vært med på noe håndball til nå. Men det er en mulighet for at jeg blir med litt på lørdagstreningen. Jeg må ta det gradvis, sier lagkapteinen til glassverketelite.no.

Iversen har slitt med kneskaden i høyre kne siden april, og har ikke kunnet spille like mye som før. Hun har vært på banen i alle kampene i høst, men ikke mange minuttene om gangen. I november forverret skaden seg.

– Alt tyder på at inngrepet har gått bra. Jeg har økt treningsmengden sakte, uke for uke. Det har gått helt fint å løpe i det siste. Jeg merker ingenting i kneet, sier Iversen.

Onsdag er det endelig oppstart i Grundigligaen igjen, men strekspilleren kan ikke garantere at hun er på banen. Før kampen blir det trolig en tur på besøk til Glassverkets fysio- og osteopatiressurser ved Drammen Sportklinikk.

– Vi får se hvordan kneet reagerer når jeg begynner å trene håndball igjen til helgen. Om jeg rekker å være klar til onsdag eller om jeg må ha en uke til, er litt vanskelig å svare på nå. Men jeg forhaster meg ikke. Jeg tar uansett avgjørelsen sammen støtteapparatet. Jeg har erfart at det er lurt å høre på de som kan det, smiler hun.

Av Peter Tubaas