• Veronica Kristiansen nådde 100 landslagsmål i onsdagens EM-kamp.

Vikki rundet 100

17.12.14 // Norge leverte ikke den store kampen mot Ungarn i kveld, men det ble et aldri så lite jubileum for Veronica Kristiansen.

Skrevet av NTH

Kampen var ikke så mye å juble for, men Glassverket-profilen kunne i hvert fall glede seg over en bitteliten detalj, nemlig at hun skåret sitt 100. A-landslagsmål for Norge.

– Det visste jeg ikke. Jeg har ikke tenkte noe over det, men det er jo morsomt, sier Veronica Kristiansen til glassverketelite.no.

Etter 25-29-tapet mot Ungarn onsdag kveld, er det ingenting jentene ønsker mer enn å slå Sverige i semifinalen på fredag.

– Nå er vi ferdige med tap! Det blir morsomt å møte Sverige. Det blir et skikkelig nabooppgjør, sier Kristiansen.

Norge ledet 7-4 da Veronica Kristiansen knallet inn sitt første mål etter ti minutter og ledet fortsatt 9-7 da hun skåret sitt andre fra distanse etter 15. Mot slutten av første omgang går det helt galt, og Norge ligger under 11-15 til pause.

– Jeg synes vi var bra med fra start, og vi burde kanskje løpt Ungarn i senk, men etter hvert så det kanskje ut som vi hvilte litt. Det fine var at vi rullerte mye og fikk prøvd mange spillere, sier Kristiansen, som skåret sitt siste av tre mål, også dette fra distanse, midtveis i andre omgang.

Neste kamp: Norge – Sverige, fredag 19. desember 2014, kl 18.00.

Av Peter Tubaas