• Kari Brattset skårer ett av sine tre mål mot Oppsal. - Det gikk litt opp og ned i dag, konstaterer hun.

Oppsal var sterkest

17.12.14 // Glassverket måtte se seg slått 28-22 i den siste kampen i kalenderåret 2014.

Skrevet av NTH

Oslo (glassverketelite.no): Oppsal var det sterkeste laget i treningskampen i Oppsal Arena onsdag kveld.

– Det var skikkelig opp og ned. Vi spiller dritbra i noen perioder og helt håpløst i andre. Det blir litt for lange dårlige perioder, og det er dumt, sier Kari Brattset.

De to topplagene i Grundigligaen fulgte hverandre tett i første omgang, og det stod 12-12 til pause. I andre omgang rykket Oppsal fra og ledet med syv mål på det meste.

Det bedret seg noe i en periode, og gjestene var tre mål bak med ti minutter igjen. Kristin Nørstebø og Hege Bakken Wahlquist henholdsvis skøyt og kontret inn nesten alle målene til Glassverket etter hvilen. Eline Rikartsen hadde en ny god kamp på sin høyre kant. Guro Rundbråten stod også godt i Glassverket-målet.

Glassverket har tapt to treningskamper på rad mot Oppsal den siste uken, uten at de lilla legger altfor mye vekt på det.

– Kanskje det fører til at de undervurderer oss litt neste gang vi møtes, ler Brattset. – Neida, vi skulle gjerne ha vunnet. Det er alltid best å vinne. Jeg hater å tape, men vi kommer sterkt tilbake, smiler hun.

Det var høy fart og presisjon som var forskjellen på lagene i Oppsal Arena.

– Oppsal er veldig gode, men vi må også huske på at de har bortimot samtlige spillere på plass, mens vi mangler en rekke sentrale spillere, sier Brattset.

Glassverket tar nå fri fra fellestreninger, det vil si at det blir egentrening, fram til 29. desember.

Kampfakta: Oppsal – Glassverket 28-22 (12-12/16-10)
Treningskamp, Oppsal Arena (Oslo), onsdag 17. desember 2014, kl 17.40
Tilskuere: 30
Glassverket: Guro Rundbråten, Tiril Günther Merg 1, Kristin Nørstebø 5, Kari Brattset 3, Renate Saastad Sømme 1, Emilie Christensen, Julia Gellein Vangen, Trine Bronsta 1, Eline Rikartsen 4, Hege Bakken Wahlquist 5, Charlotte Kristiansen 2.

Av Peter Tubaas