• Leona Williams jubler for ett av sine sju mål mot Våg.

Bestemte seg i garderoben

14.12.14 // Glassverkets J18-lag hadde ikke tenkt til å gå av banen med noe annet enn to poeng mot Våg.

Nordstrand (glassverketelite.no): Jubelen stod i stil da Glassverket tok sin første Lerøy-seier for sesongen med en pen 26-21-seier mot Våg.

– Det var dritgøy å klare å gjøre det vi visste vi hadde inne, sier Christine Foss Sjulstad, som satte punktum for kampen med et kontringsmål i sluttminuttet.

Glassverket fikk en kanonstart og ledet 6-0 etter åtte minutter mot Våg. Sørlendingene kom imidlertid tilbake mot slutten av omgangen.

– Vi slipper oss litt ned. Det virker som vi blir litt slitne i hodet. Men vi henter oss bra inn igjen, sier Leona Williams.

– Ja, vi bestemmer i garderoben at dette skal vi ta. Så går vi ut på banen og gjør det, og det er utrolig gøy. Sånne kamper morsomme å vinne, sier Sjulstad.

Som sagt så gjort, etter pause rullet Glassverket-maskinen for full gass mot seier – og revansje.

– Det var ekstra deilig å slå Våg siden vi tapte mot dem Follo Cup i starten av sesongen, smiler Sjulstad.

Spillerne var i fyr og flamme mesteparten av kampen mot Våg, og blant dem som markerte seg var Leona Williams, med syv skåringer. Hun satte blant annet fire av fem straffer.

– Det var gøy å få til sjumeterne i dag, men det var kjipt med den jeg bommet på helt på slutten, sier hun.

Mot Sola i den første kampen på lørdag var det imidlertid masse rusk i Glassverket-maskineriet. De lilla tapte 20-24.

– Stemningen var ikke helt som den skulle være, og det ble mye en og en. Fremover var det greit, men bakover var det ikke bra nok. Men vi burde ha slått Sola også, mener Williams.

Etter tre strake tap i Bergen forrige måned, og tap i åpningskampen, fikk J18 fin stigning med 18-18 og ett poeng i en god match mot verstlaget Nordstrand i går kveld.

– Det var en god kamp mot et godt lag. Det var deilig å få tre poeng i helgen – og ikke minst masse selvtillit inn mot neste runde, sier Sjulstad.

Av Peter Tubaas