Rullerer mye mot Oppsal

10.12.14 // Mange sentrale spillere er ute når Glassverket begynner å spille treningskamper igjen på torsdag.

Skrevet av NTH

Oppkjøringen til vårsesongen er i full gang, og allerede torsdag denne uken og onsdag neste uke blir det knalltøff matching mot Oppsal.

– Vi møter et av landets beste lag, og det blir en god kick-off for det som skal skje resten av sesongen. Nå skal vi utvikle videre det vi ønsker å bli bedre på, og vi har et godt utgangspunkt i det som har skjedd tidligere i høst, sier trener Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no

Sist lagene møttes vant Oppsal på hjemmebane etter fire ekstraomganger og gikk til kvartfinalen i cupen i begynnelsen av oktober. Men da lagene møttes noen få dager tidligere vant Glassverket på hjemmebane.

– Vi må bruke disse kampene for å få i gang flere spillere. Det er ingen tvil om at det blir mye rullering på laget. Mange av de som har spilt lite, skal få mye spilletid nå. Vi må bruke disse kampene for det de er verdt. Det er jo en ny oppkjøringsperiode vi skal i gang med, sier Gabrielsen.

Treningskamp: Glassverket – Oppsal, Drammenshallen, torsdag 11. desember 2014, kl 19.10.

Veronica Kristiansen er naturligvis opptatt med EM-spill, mens Emilie Christensen har hendene fulle med eksamen. Monica Iversen og Pia Narvesen er uaktuelle med skader. En gladnyhet er at Eline Rikartsen returnerer etter et mye lengre skadeavbrekk enn ventet. I tillegg får Tiril Günther Merg og Charlotte Kristiansen sine første minutter for A-laget etter sine comeback i høst.

– Alle de som ikke har fått kjent så mye på det til nå skal få slippe til på torsdag. Og mot Oppsal skal vi ikke være redd for å gjøre feil. Dette skal bare være en god gjennomkjøring for alle, sier treneren.

Av Peter Tubaas