• Julia Gellein Vangen mener Glassverket burde vunnet mot Gjerpen torsdag kveld.

Surt tap mot Gjerpen i 2. divisjon

27.11.14 // Det ble dramatiske sluttsekunder i Gjerpenhallen, men sluttspurten kom fem minutter for sent.

Skrevet av NTH

Skien (glassverketelite.no): Gjerpen 2 vant 28-27 og beholdt begge poengene da Glassverket 2 tok turen til Skien torsdag kveld.

– Det ble for mye slurv i starten av andre omgang. Men vi fikk trua tilbake da vi begynte å ta innpå på slutten, sier Leona Williams.

Hun skåret to viktige straffer da Glassverket reduserte en seksmålsledelse til ett mål i løpet av fem minutter på tampen av andre omgang. Dermed ble det drama helt inn.

På 27-26 og 30 sekunder igjen tok Gjerpen timeout. Glassverket-jentene tok hver sin spiller, men kom i undertall da Gjerpen-keeperen ble med opp i angrep og var nest sist på hjemmelagets siste skåring. Julia Gellein Vangen sitt femte mål kom i sluttsekundet, men ble bare et trøstemål.

– Jeg hadde heller sett at det var utlikningsmålet. Det var utrolig surt, for jeg synes ikke Gjerpen var noe bedre enn oss. Dette kunne vi vunnet, men vi har oss selv å takke, sier Gellein Vangen.

Det stod 15-14 til pause, men etter hvilen tok det åtte minutter før Glassverket begynte å skåre. Da kom tre på rad fra Charlotte Kristiansen. Men det tok enda 15 minutter før Glassverket begynte å hale innpå. Gjerpen vant fortjent til slutt.

– Det ble for tamt i dag. Selv om det er bra i perioder og brukbart i første omgang, så har vi ikke glød nok. Men vi skal ta Gjerpen i Glassverkethallen. Da skal vi ha revansje, smiler Williams og Gellein Vangen.

Gjerpen 2 – Glassverket 2 28-27 (15-14/13-13)
2. divisjon 2014, avdeling 2. Gjerpenhallen, torsdag 27. november 2014, kl 19.
Glassverket 2: Marte Langeli, Thea Pedersen, Charlotte Kristiansen 7, Kjersti Ramstad 1, Tiril Günther Merg 3, Trine Bronsta 6, Christine Foss Sjulstad, Julia Gellein Vangen 5, Victoria Ciobanu 1, Leona Williams 2, Celine Håkestad.

Neste kamp: Glassverket 2 – Pors, Glassverket idrettshall, fredag 5. desember 2014, kl 19.00

Av Peter Tubaas