• Christine Foss Sjulstad ble toppskårer med syv mål for Glassverket 2 i kveld (arkivbilde).

Sterk borteseier for GIF2

19.11.14 // Den lange turen hjem blir mye kortere med to poeng i bagasjen etter kveldens kamp mot Kragerø.

Glassverket 2 hadde relativt god kontroll gjennom hele kampen i Kragerøhallen onsdag kveld og vant til slutt 30-25 mot de ambisiøse og rutinerte telemarkingene.

– Det smakte veldig godt med en seier. Det var ekstra godt etter de tre tapene i helgen, og med tanke på at vi har to og en halv time å kjøre hjem, sier en fornøyd trener Pål Sørum til glassverketelite.no.

Med frafall fra et par elitespillere var det tilnærmet det samme laget som i helgen spilte J18-håndball i Lerøyserien i Bergen som reiste til Kragerø onsdag kveld. På den andre banehalvdelen stod spillere som i hovedsak var fem til ti år eldre.

– Vi ledet stort sett hele kampen og opp mot syv mål på det meste. Vi hadde en liten periode i andre omgang hvor det vippet litt. Vi tok timeout da vi lå to-tre mål foran og fikk riktig fokus igjen. Det var godt gjort av jentene å ta tilbake initiativet gjennom å fokusere bare på sine egne prestasjoner. Dette var en skikkelig lagseier, sier Sørum.

Nesten alle på dommerkortet tegnet seg på skåringslisten da Glassverket 2 klatret opp til andreplass på tabellen. Leder avdelingen, det gjør Ramnes med like mange poeng (13), men med én kamp mindre spilt enn Glassverkets åtte.

Neste kamp: Glassverket – Vikersund
Glassverket idrettshall, fredag 21. november 2014, kl 19.00

2. divisjon 2014, avdeling 2: Kragerø – Glassverket 2 25-30 (10-14/15-16)
Glassverket 2:
Marte Langeli, Pernille Borge Karlsen 1, Kjersti Ramstad 3, Andrea Charlotte Borge, Sofie Tangen Syvertsen 3, Rebecca Våraker 6, Christine Foss Sjulstad 7, Elise Bolstad 3, Victoria Ciobanu, Leona Williams 3, Julia Gellein Vangen 4.

Av Peter Tubaas