• Jubel for Emilie Christensen, Kristin Nørstebø og resten av laget mot Tertnes onsdag kveld.

Storseier mot medaljekandidaten

12.11.14 // Løftet fram av et entusiastisk publikum, ga ikke Glassverket seg før det stod hele 32-18 mot Tertnes.

Skrevet av NTH

Glassverket tok sin åttende strake seier da laget fra byen med de syv fjell møtte veggen i Drammen onsdag kveld.

– Det var utrolig gøy i dag. Vi blir aldri lei av å vinne, og det er ekstra kjekt med så god stemning på tribunen. Vi blir skikkelig gira av det, sier Emilie Christeisen etter storseieren foran over 1000 tilskuere.

Ekstra spesielt var det å vinne for den tidligere Fana-spilleren, som holdt på å havne i Tertnes i fjor.

– Det er ekstra gøy å vise seg fram, skåre mål og føle at man er involvert når man spiller mot mange spillere man har kjent hele livet. Jeg må innrømme det smakte utrolig deilig med denne seieren, smiler Christensen

Som resten av laget stod hun som en bauta da hun kom inn i forsvar og skåret to ganger da Glassverket satte inn nådestøtet midtveis i andre omgang. En annen som stod fram akkurat da var Jeanett Kristiansen, som banket inn fire på rad, i rent sinne.

– Jeg var så forbanna på meg selv etter å ha slurvet så mye i første omgang. Da måtte jeg ta fram litt ekstra krefter i andre. Det var veldig gøy å få de målene, sier Glassverkets toppskårer.

I denne fasen skåret Glassverket ni ganger, uten at Tertnes maktet å gjøre det samme. Da Jeanett Kristiansen skåret sitt sjette for dagen og mål nummer 50 så langt i sesongen ledet hjemmelaget 28-14.

– Jeg er kjempeglad og kjempeimponert over at vi er så gode, sier Kristin Nørstebø. – Vi er så solide på alle plasser på banen. Med så mange gode spillere har vi alltid alternativer å sette innpå, sier 24-åringen som hastet avgårde til studier i Trondheim etter seieren.

Trener Kenneth Gabrielsen hadde nesten mistet stemmen etter kampen, men var nok en gang dypt imponert over jentene i lilla.

– Disse jentene er helt utrolige. Vi skal kose oss litt med denne seieren, men også være ydmyke og jobbe knallhardt inn mot neste kamp. Jeg er alltid fornøyd med forsvarsspillet, selv om det var ting å justere også der. Men vi har vesentlig mer å gå på i ankomstspillet. Vi bremser for mye og det blir en del slurv i perioder, oppsummerer Gabrielsen.

Kampfakta: Glassverket – Tertnes 32-18 (15-10/17-8)
Grundigligaen. Drammenshallen, onsdag 12. november 2014 kl 1800.

Tilskuere: 1015
Glassverket: Guro Rundbråten, Malene Solheim, Monica Iversen, Kristin Nørstebø 4, Kari Brattset 5, Veronica Kristiansen 6, Pia Narvesen 3, Renate Saastad Sømme 1, Emilie Christensen 2, Julia Gellein Vangen 1, Trine Bronsta 2, Jeanett Kristiansen 7, Hege Bakken Wahlquist 1.
Toppskårere: Jeanett Kristiansen, Glassverket 7, Birgitte Karlsen Hagen, Tertnes 5.
Tominuttere: Glassverket 3, Tertnes 1
Gule kort: Glassverket 1, Tertnes 2
Neste kamp: Glassverket – Fredrikstad, Grundigligaen, Drammenshallen, søndag 23. november kl 18.00.