• Mina Gustavsen, Hege Bakken Wahlquist, Jeanett Kristiansen, Julia Gellein Vangen og Emilie Christensen smiler til Instagram.

500 dager med #dagensgif

09.11.14 // Forvirret? Da kan vi anbefale en tur på Instagram. Med over 1100 følgere hevder Glassverket Elite seg like bra der, som på tabellen i Grundigligaen.

Skrevet av NTH

Tirsdag 11. november kan vi markere et aldri så lite jubileum, for da har det blitt lagt ut minst ett Glassverket-bilde på Instagram i 500 dager på rad med hashtaggen #dagensgif.

– Det er gøy at vi begynner å få det til på sosiale medier. Vi ønsker å bli bedre på alle områder, også innen profilering. Og selv jeg, som ikke er veldig ivrig på de nye kanalene, ser at det er en veldig god måte å engasjere alle de som er interessert i Glassverket på, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen.

Lørdag 1. november passerte Glassverket Storhamar som den nest mest populære instagramkontoen i landet. Bare Larvik er foran de lilla, akkurat som i Grundigligaen.

– I sponsorarbeidet er all synlighet viktig. Våre støttespillere er opptatt av å få noe igjen for innsatsen. Og synlighet er noe av det vi kan gi i retur. Jeg får hele tiden høre at de følger med på hjemmesiden og på sosiale medier, så vi skal fortsette å bygge tilstedeværelse der, sier Gabrielsen.

Glassverket er akkurat nå oppe 1120 følgere på Instagram. Seks av dem har kommet i løpet av denne regnfylte søndagen.

– Det er veldig gøy at det kommer noe på sosiale medier hver dag. Det har mye å si for interessen. Det er mer enn bare underholdning. Det er også en fin måte å dele nyttig informasjon på, for eksempel i forkant av en kamp, sier lagkaptein Monica Iversen.

I skrivende stund har Glassverket 1620 følgere på Facebook og 375 på Twitter.

– At vi er så aktive på sosiale medier er viktig, både for oss på laget og for alle de som vil følge med på oss. Når jeg snakker med foreldrene mine hjemme i Bergen, vet de alltid hva jeg skal si på forhånd. De har allerede sett det på Facebook, ler Emilie Christensen.

Husk å følge oss på Instagram @glassverketelite på Twitter @glassverketelit og Facebook GIF.handball

– Folk får en mye mer følelse av å kjenne oss, en større tilhørighet til laget, gjennom sosiale medier, legger målvakt Guro Rundbråten til.

PS! Også juniorlagene er ivrig på Instagram, vi kan trygt anbefale @glassverketjuniorelite og @glassverketj98!

Instagramtabellen i Grundigligaen
9. november 2014

01. Larvik (@larvik_hk) 1541 følgere
02. Glassverket (@glassverketelite) 1120
03. Storhamar (@storhamarhandball) 1087
04. Byåsen (@byaasenhandball) 1016
05. Tertnes (@tertneshandball) 416
06. Skrim (@skrimkongsberg) 373
07. Stabæk (@stabaekelite) 358
08. Nordstrand (@nifdamerelite) 306
09. Oppsal (@oppsalhandball) 260
10. Vipers (@viperskristiansand) 237
11. Fredrikstad (@fbkalag) 107
12. Halden (@hkhalden) 12

Av Peter Tubaas