• Renate Saastad Sømme, Emilie Christensen, Jeanett Kristiansen og Hege Bakken Wahlquist lot seg ikke be to ganger da de ble invitert til prøvesmake GIF-DEAL av restaurantsjef Kjetil Sagen Høst på McDonalds på Gulskogen Senter.

Bli mett og få billett

06.11.14 // Denne uken kan du gjøre en virkelig god deal om du stikker innom McDonalds på Gulskogen Senter.

Skrevet av NTH

Gulskogen (glassverketelite.no): Glassverket-profil Jeanett Kristiansen møter plakater av seg selv når hun spaserer inn på McDonalds-restauranten i Gulskogen Senter.

– Det var jo veldig kult. Jeg har ikke sett plakaten i full størrelse før nå. Det blir gøy å teste menyen vår. Jeg er sulten, smiler hun.

Da passer det bra at McDonalds og Glassverket har signert ettårsavtale, som innebærer at de kan tilby en egen meny, kalt GIF-DEAL, som betyr drikke, pommes frites og enten Chicken Salsa-, McDouble-, Chicken Bacon-burger, eller Hot Wings for kroner 49.

– Det må bli terningkast seks. Vi anbefaler alle å komme hit og prøve. Da kan man spise middag og støtte Glassverket samtidig, sier Kristiansen.

For hver meny som selges går én krone til Glassverket Elite. Glassverket-jentene fikk servering av restaurantsjef Kjetil Sagen Høst og prøvesmakte seg gjennom hele menyen. Chicken Bacon-burgeren i GIF-DEAL er det bare denne McDonalds-restauranten som har i hele landet.

– Det var veldig godt. Jeg er positivt overrasket. Her bør folk kjenne sin besøkelsestid, sier Emilie Christensen.

Og akkurat nå er dealen ekstra god, for fra fredag 7/11 til onsdag 12/11, får du GIF-DEAL til kroner 49, som vanlig, men med to kampbilletter til toppkampen mot Tertnes med på kjøpet (pr meny), noe som betyr mer enn 200 kroner i avslag.

– Det er en veldig god pris, så jeg håper folk benytter sjansen. Vi vil gjerne ha full hall mot Tertnes, så folk får legge turen innom McDonalds først. Da kan de gjøre unna middagen her, ta med seg to kampbilletter og dra rett på kamp, sier Hege Bakken Wahlquist.

McDonalds benytter franchisemodellen, noe som betyr at restauranten drives av egne selskaper over hele verden. Kjetil Sagen Høst styrer restaurantene på Gulskogen og Åssiden. Det er ikke helt tilfeldig at han har engasjerte seg i de lilla.

– Jeg har vokst opp på Åskollen og flyttet nettopp tilbake igjen. Jeg spiller fortsatt fotball og er trener for et elleveårslag. Jeg kom raskt i kontakt med Glassverket med tanke på et samarbeid, sier Sagen Høst, som ser fram til kampen mot Tertnes.

– Jeg skal få med meg den selv også. Og hvis vi klarer å fylle hallen med dette stuntet, så er det veldig morsomt. Vi har fått Gulskogen Senter med på å sende ut melding om GIF-DEAL med billett til 15.000 kunder, så mange vil få det med seg, sier han.

De som trener mye, trenger også mye mat. Men etter å ha testet nesten hele GIF-DEAL var det en mett gjeng som forlot Gulskogen senter onsdag kveld.

– Vi har mange dugnader som er spennende og varierte, men dette må være en av de aller beste, ler Renate Saastad Sømme.

Av Peter Tubaas