• Tiril Günther Merg skåret 11 ganger mot Hønefoss onsdag kveld. Bildet er fra fredagens kamp mot Skrim 2.

Knepen seier mot Hønefoss

05.11.14 // Det ble tett og jevnt hele veien i onsdagens 2. divisjonskamp i Ringerikshallen.

Skrevet av NTH

Glassverket 2 vant til slutt 34-31 mot ringerikingene og inntok tabellteten før Gjerpen 2 skal i ilden mot Skrim 2 på torsdag.

– Det var en ny hjerteinnfarkt-kamp. Det ble spennende helt inn, selv om vi ledet med ett og to mål nesten hele veien, sier trener Pål Sørum.

I tillegg utnyttet Hønefoss overtallet da Julia Gellein Vangen ble utvist med å gå opp i 30-29 med fem minutter igjen.

– Men da de satte merke på Tiril Günther Merg og Mina Gustavsen ble det mye rom for de andre spillerne våre de siste minuttene. Vi fikk gode muligheter til å finte oss gjennom og spille inn til linja, som vi benyttet oss av, sier Sørum.

Foruten elitespillerne består 2. divisjonslaget stort sett av de samme spillerne som tapte stort mot Gjerpen i NM20 tirsdag.

– Det var noen som fikk en litt bedre opplevelse i dag. Det var viktig for oss. Det er greit å komme seg litt i gang igjen etter å ha gjort det de følte var sin verste kamp på lenge. De var veldig skuffet i går, sier Sørum.

2. divisjon avd 2: Hønefoss – Glassverket 31-34
Ringerikshallen, onsdag 5. november 2014, kl 20.30.
Glassverket: Tiril Günther Merg 11, Mina Gustavsen 10, Linn Andresen 4, Ida Gundhus Alexandersson 4, Charlotte Kristiansen 3, Julia Gellein Vangen 1, Pernille Borge Karlsen 1, Andrea Charlotte Borge, Christina Sjulstad, Marte Langeli,

Neste kamp: Kragerø – Glassverket
Kragerøhallen, onsdag 19. november 2014, kl 18.15

Av Peter Tubaas