• Marte Langeli visste hvilke knep hun skulle bruke for å stoppe Skrim 2 på halloween.

«Psychodigg» seier mot Skrim

31.10.14 // Glassverket trengte ikke skumle kostymer, for et fjellstøtt forsvar og solid målvaktsspill var nok til å skremme gjestene fra Kongsberg på selveste halloween.

Skrevet av NTH

Åskollen (glassverketelite.no): Marte Langeli leverte påny en strålende kamp i mål og fikk sjansen til å sette et perfekt punktum for kampen da Skrim fikk straffekast da tida var ute. 17-åringen var lynkjapt nede til høyre og stoppet gjestenes forsøk fra syvmeteren.

– Det er psychodigg å avslutte med en sånn redning, gliste Langeli etter kampen. – Jeg hadde bestemt meg for at vi skulle vinne med ti mål, og sånn ble det, ler hun.

Med komfortable 23-13 fikk Glassverket 2 den revansjen de ønsket seg etter nedturen borte mot Fram på onsdag.

– Det var så gøy å se at Marte reddet den ballen. Jeg er skikkelig stolt av henne. Men jeg visste hun kom til å ta den. Hun redder alltid i avgjørende situasjoner, smiler Rebecca Våraker.

Bortsett fra en tam timinutters periode midtveis i første omgang, styrte Glassverket 2 showet mot Skrim 2.

– På onsdag var vi for dårlig i forsvar. I dag synes jeg forsvaret fungerte veldig bra, sammen med en meget god keeper. Vi har litt å gå på i angrep, men ellers synes jeg vi spiller en veldig god kamp i dag, sier Våraker.

Allerede på søndag møtes mange av de samme jentene igjen i J18-kamp mot Skrim, og seier mot fylkesnaboene smaker alltid godt.

– Ja, det var det beste i dag. Det er veldig viktig å slå Skrim. Vi skal gi dem kamp på søndag også. Vi har vist hva vi er gode for i dag, og skal fortsette å gjøre det vi er gode på, sier Våraker og Langeli.

Det annonserte comebacket til Charlotte Kristiansen ble også en realitet i kveld.

– Det var veldig gøy å være på banen og ikke minst vinne mot Skrim. Laget strålte utpå der, og Marte var jo i en klasse for seg selv, sier hun.

25-åringen spilte fra start og skåret to ganger i sin første ordentlige kamp siden våren 2013.

– Jeg er litt skuffet over egen prestasjon. Jeg var ganske nervøs og nøler for mye. Da blir det en del feil. Jeg har høye forventninger til meg selv, men innfridde ikke dem i dag, selv om jeg tar med meg en del positivt også. Og det var veldig gøy å stå sammen med Tiril igjen, smiler hun.

PS! Thea Pedersen har vært nødt til å sy ti sting i hånden etter et uhell på trening og stod over kampen og ble erstattet av Nina Klausen i målvaktsteamet.

2. divisjon avd 2: Glassverket 2 – Skrim 2 23-13 (11-6/12-7)
Glassverket idrettshall, fredag 31. oktober 2014, kl 19.00
Glassverket 2: Christine Foss Sjulstad 5, Tiril Günther Merg 4, Sofie Tangen Syvertsen 3, Julia Gellein Vangen 3, Charlotte Kristiansen 2, Kjersti Ramstad 1, Andrea Charlotte Borge 1, Rebecca Våraker 1, Leona Williams 1, Ida Gundhus Alexandersson 1, Celine Håkestad 1, Elise Bolstad, Marte Langeli.