• Ida Gundhus Alexandersson og hennes J18-venninner måtte reise hjem med tap fra Larvik onsdag kveld.

Fram ble for sterke

29.10.14 // Det ble en tung tur til Larvik for andrelaget, som tapte med god margin mot Fram onsdag kveld.

Etter en strålende sesongstart med én uavgjort og tre strake seirer ble det bråstopp i Framhallen onsdag kveld. Fram ga seg ikke før det stod 33-21 i målprotokollen.

– Ja, det blir en tung tur hjem nå. Denne kampen viser først og fremst at avdelingen har mange lag med god kvalitet, og at vi blir straffet hvis vi ikke har en god dag. Fram var et godt, taktisk lag, sier trener Pål Sørum.

Glassverket 2 kom skjevt ut av hoppkanten og lå under 1-8 tidlig i kampen. Vestfoldingene ledet 18-10 til pause.

– Vi hadde en god oppvarming og tenningen var veldig bra. Kanskje litt i overkant, faktisk. Da kampen kom i gang greide vi ikke å tette igjen bakover. Det hang ikke helt sammen i dag. Samtidig tok vi for dårlige sjanser framover og fikk en del unødvendige kontringer imot, sier treneren.

Etter pause kunne det se ut som andrelaget var i ferd med å gjenta snuoperasjonen fra forrige serierunde. Men selv om GIF2 kuttet ned på forspranget, kom de ikke nærmere enn seks mål bak. Mot slutten av kampen ga Fram gass og bare økte ledelsen.

– Vi gjorde det vi skulle rett etter pause. Vi får ta med oss akkurat de minuttene fra kampen i dag, og for øvrig lære av det vi gjorde feil. Akkurat nå er det veldig greit at vi får en ny sjanse allerede på fredag, sier treneren som sikter til hjemmekampen mot Skrim 2.

2. divisjon avd. 2: Fram – Glassverket 2 33-21 (18-10/15-11)
Framhallen, onsdag 29. oktober 2014 kl 19.30
Mål Glassverket: Rebecca Våraker 6, Leona Williams 3, Linn Andresen 3, Julia Gellein Vangen 2, Christine Foss Sjulstad 2, Ida Gundhus Alexandersson 1, Pernille Borge Karlsen 1, Kjersti Ramstad 1, Sofie Tangen Syvertsen 1, Celine Håkestad 1.

Neste kamp:
Glassverket-hallen, fredag 31. oktober 2014 kl 19.00.

Av Peter Tubaas