• Mange av støttespillerne får LED-reklame under hjemmekampene. Her jubler Jeanett Kristiansen for skåring, med XL-Bygg Kulkompaniet i ryggen!

– Hver krone teller like mye

26.10.14 // Glassverket signerer jevnlig kontrakter med større sponsorer og mindre støttespillere. Alle er like viktige.

Skrevet av NTH

Det er hard kamp om oppmerksomheten og sponsormidlene i Drammen. Trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen jobber iherdig for at Glassverket skal være en så attraktiv samarbeidspartner som mulig, for alle typer sponsorer.

– For oss er det ikke størrelsen det kommer an på. Hver krone teller like mye. Det er summen av sponsorbidragene som gjør det mulig for Glassverket å være i toppen av norsk håndball. Og sponsorene er en viktig del av grunnen til at vi har kommet så langt som vi har i dag, sier Gabrielsen.

Glassverket er takknemlig hver eneste avtale.

– Det er normalt at ikke alle ønsker eller kan bidra like mye. Men uavhengig av hvor mye sponsorene går inn med, så håper jeg at alle føler at de får noe igjen for innsatsen. Vi ser oppover og fremover, og da er vi avhengige av gode støttespillere. Dersom de synes de får valuta for pengene, vil de også være mer trofaste. De fleste av sponsorene våre har vært med i en årrekke, sier Gabrielsen.

Dette året har Glassverket prioritert å skrive kontrakter med varighet ut sesongen 1516. Det er lagt et godt grunnlag for fremtiden.

– Sponsorarbeidet har gått bra. Vi setter stor pris på alle bidrag, men vi har alltid plass til flere samarbeidspartnere. Jeg tror sponsorene liker at vi har ambisjoner, samtidig som vi satser med hodet, sier Gabrielsen.

Glassverket har inngått nye toårsavtaler med seks støttespillere, som er listet nedenfor. Verdien på avtalene er på rundt 200.000 kroner.

Av Peter Tubaas

Nye støttespillere:
Rani Plast
Leverer emballasje og emballasjeløsninger i polyeten og polypropen.

Fredsvik Takst og Eiendom
Utfører verdi- og lånetakst, boligsalgsrapport og tilstandsanalyse på leiligheter og boliger.

Jonassen & Co
Ledende leverandør av allergimat, Norges beste utvalg av gluten- og hvetefri produkter.

Norgesagentene
Er et landsdekkende salgsapparat for dagligvarehandelen med mer enn 30 års fartstid.

Modul System
Levere fleksible, robuste og modulære oppbevaringssystemer for kjøretøyer.

XL-Bygg Kulkompaniet
Byggevarekjeden leverer trelast, listverk og andre byggevarer, til alle typer byggeprosjekter.