• Kenneth Gabrielsen (til høyre) har signert avtalen med Tom Roger Delsbekk Og Willem Jan van der Meij fra Drammen Liftutleie.

Drammenlift løfter Glassverket

20.10.14 // Drammen Liftutleie har signert en bronseavtale med Glassverket, som gjelder for inneværende og neste sesong.

Skrevet av NTH

Bronseavtalen mellom Drammen Liftutleie og Glassverket innebærer et femsifret beløp årlig i to år, samt lifttjenester knyttet til Glassverkets hjemmekamper i Drammenshallen.

– Jeg retter en stor takk til Drammen Liftutleie, som har vært med oss hele veien i de tre årene vi har vært i eliteserien. Vi er opptatt av kontinuitet på sponsorsiden, såvel som på sport og organisasjon, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Etter seks seriekamper på en måned, samt brakseieren mot Stabæk sist uke, benytter Gabrielsen noen litt roligere uker på å jobbe mot sponsormarkedet.

– Det er alltid full fart, men det gjelder å prioritere det viktigste til enhver tid. Vi trener naturligvis for fullt hele tiden, men med færre kamper blir det litt mer tid til markedsarbeid, sier han.

Glassverket har et relativt nøkternt budsjett på 3,8 millioner kroner for sin elitesatsing, lavere enn for eksempel nyopprykkede Skrim som har 4,2 millioner kroner, i følge Drammens Tidende.

– Sponsormarkedet er stabilt, men vi får aldri nok sponsorer. Det koster utrolig mye å drive en toppklubb, og vi jobber hardt for at vi skal ha et solid fundament, både sportslig og øknomisk. De to tingene henger naturligvis sammen, sier Gabrielsen.

Glassverket er nummer to på tabellen etter full pott i de siste seks seriekampene, etter seriepremieren mot Larvik.

Av Peter Tubaas