• Markedssjef Kenneth Gabrielsen i Glassverket og Trine Bingen fra Clarion Collection Hotell Tollboden i Drammen har signert en ny toårsavtale.

Tollboden forlenger som sølvsponsor

27.09.14 // Glassverket og Clarion Collection Hotell Tollboden i Drammen har blitt enige om en ny toårsavtale verdt et sekssifret beløp årlig.

Skrevet av NTH

Tollboden holder til i Tollbugaten 43, bare noen lange utkast fra Glassverkets hjemmebane Drammenshallen og forlenger nå avtalen med klubben med to nye år. Tollboden blir sølvsponsor, og avtalen er verdt et sekssifret beløp hver sesong.

– Det er spesielt viktig for oss at sponsorer som har vært med tidligere, velger å forlenge avtalene med Glassverket. Det er et signal om at vi gjør noe riktig, og vi setter stor pris på den nye avtalen med Tollboden, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Sponsoravtalen innebærer at Tollboden leverer tjenester som møte- og konferansefasiliteter, bespisning og overnatting.

– Det er en avtale som vi kommer til å få god bruk for, og som vil være spesielt mye verdt hvis vi for eksempel skal ut å spille europacup til neste år. Vi må selv betale for motstanderlagene, når de kommer på besøk, sier Kenneth Gabrielsen.

Du kan følge Tollboden både på Facebook, Instagram og Twitter!

Av Peter Tubaas