• To karismatiske herrer: Tomas Hernandez og Kenneth Gabrielsen har blitt enig om en sponsoravtale for Glassverket.

Sponsor med god smak

22.09.14 // Skutebrygga og Glassverket har blitt enig om en ny sponsoravtale, som har en verdi på et sekssifret beløp hvert år de neste to årene.

Skrevet av NTH

Det er første gang Glassverket Elite inngår en samarbeidsavtale med restauranten som ligger sentralt plassert i Nedre Strandgate 2 i Drammen.

– Dette er en avtale vi allerede nyter godt av, bokstavelig talt. Vi får nå servert tapas og annen fingermat på alle Glassverkets arrangementer, blant annet til sponsortreff etter kampene og til VIP-rommet vårt før kampene, forteller Glassverkets markedsansvarlig Kenneth Gabrielsen.

I restauranten har Skutebrygga, i tillegg til tapas, masse annet godt på menyen i et maritim miljø langs Drammenselva. Les mer om Skutebrygga på hjemmesiden deres og gå inn på Facebook og lik siden deres der.

– Hvis man for eksempel skal ut og spise etter å ha vært på en av våre kamper, så er dette stedet å gå, smiler Kenneth Gabrielsen.

Glassverket har sikret seg flere sponsoravtaler i det siste, som kommer til å bli offentliggjort her på hjemmesiden fremover.

– Vi opplever stor interesse, og vi håper det er fordi sponsorene har trua på oss og ser at vi evner å gi noe tilbake, både til sponsorer, publikum og andre, sier Gabrielsen.

Av Peter Tubaas