JRK får Glassverket trygt frem

08.09.14 // En ny bussavtale gjør at Glassverket-spillerne kan reise sikkert og samlet til bortekampene i Grundigligaen.

Skrevet av NTH

Sist uke signerte Glassverkets markedsansvarlig Kenneth Gabrielsen og Jan Korneliussen i JRK Turbusser en samarbeidsavtale for 1415-sesongen.

– Vi er veldig fornøyde med avtalen som gjør at vi kjører buss til alle bortekamper. Vi har fått en gunstig avtale som gjør JRK til en av våre mange viktige støttespillere, sier Gabrielsen til glassverketelite.no.

Bussen er dekorert med bilde av Glassverkets elitelag på bakruta. Første oppdrag for JRK i høst er allerede førstkommende onsdag, når bussen sikter seg inn på Prestrudhallen på Hamar.

– At vi kjører samlet til kamp er viktig for lagmoralen og for at vi skal komme uthvilte frem til arenaen. Men det viktigste av alt er at det er tryggere enn at vi kjører enkeltbiler. Det er ikke minst viktig etter kamp, når spillerne er slitne og det kan være mørkt og vanskelige kjøreforhold, sier Gabrielsen.

Glassverket har brukt JRK Turbusser i mange år allerede. Med egen buss blir det også mulig, når det er praktisk gjennomførbart, å stille noen plasser til rådighet for samarbeidspartnere, spillere fra aldersbestemte lag, eller andre.

Av Peter Tubaas