• Veronica Kristiansen nådde 100 landslagsmål i onsdagens EM-kamp.

Vikki fikk tillit da Norge tapte knepent

26.07.14 // På trening har Veronica Kristiansen vært nødt til å holde litt igjen, men fikk til gjengjeld godt med spilletid da Norge tapte 22-24 mot Györ lørdag kveld.

Skrevet av NTH

Norge avsluttet treningsuka i Ungarn med kamp mot Györ lørdag kveld, et oppgjør som endte med 24-22-seier til det ungarske mesterlaget.

– Jeg synes vi gjorde en god kamp. Vi spilte bra forsvar og hadde gode kontringer. Jeg synes vi skal være fornøyde når Györ tross alt har de beste spillerne fra mange landslag. Det var utrolig gøy å spille mot dem, oppsummerer Veronica Kristiansen overfor glassverketelite.no.

Glassverket-profilen skåret to ganger i kveldens kamp.

– Skuddene mine er nok ikke helt i modus ennå, men forsvarsspillet er jeg fornøyd med. Og jeg er glad for å få såpass mye tillit, forteller hun.

Selv om hun var på banen i dag, har Veronica Kristiansen tatt det litt mer med ro under samlingen i Ungarn enn hun normalt ville gjort.

– Jeg har ikke vært med på alt, av hensyn til beina mine. Men det har vært tilrettelagt for alternativ trening når jeg har trengt det, forteller hun.

Under samlingen i Sør-Korea i juni fikk hun treningsforbud da det ble konstatert beinhinnebetennelse i det venstre beinet. MR-undersøkelsen senere samme måned viste at skaden var i ferd med å utvikle seg til et tretthetsbrudd.

– Jeg kan ikke starte for fullt med trening før etter sommeren. Jeg må ta det gradvis, slik at jeg ikke får tilbakeslag av det påbegynte tretthetsbruddet, sier hun.

24-åringen synes imidlertid det er godt å være i gang med ordentlig håndballtrening igjen.

– Vi har hatt en tøff og god uke. Treningene har hatt mye fokus på duellspill. At vi har bodd på et spahotell har vært utnyttet maksimalt. Spesielt isbad har vært godt for å få fortgang på restitusjonen, forteller Kristiansen.

Av Peter Tubaas