• Markedssjef Pål Claudi i Drammen Papir Engros og trener og markedssjef i Glassverket, Kenneth Gabrielsen er fornøyde med den nye avtalen.

Norengros satser mer på Glassverket

24.07.14 // Drammen Papir Engros, som tilhører Norengros-kjeden, har fornyet og forstørret sin sponsoravtale med Glassverkets elitelag.

Skrevet av NTH

Norengros Drammen har vært sponsor for Glassverket de to årene laget har vært i øverste divisjon, og mer enn dobler innsatsen i en ny sponsoravtale som gjelder for de to neste årene.

– Det er kjempegøy at Norengros blir med oss videre. De er en av våre viktige samarbeidspartnere. At de i tillegg velger å øke innsatsen sin, tolker vi som at de har troen på Glassverket, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Norengros sentralt er fra før av en av de viktigste sponsorene til Norges Skiforbund, med en langtidsavtale fra 2003 til 2015.

– Her er det tydeligvis stor sportsinteresse og samfunnsengasjement. Og vi er takknemlige for at den lokale representanten Drammen Papir Engros engasjerer seg i en klubb i nabolaget her på Åskollen. Uten sponsorer som Norengros ville vi ikke kunne drevet håndball på det nivået vi gjør i dag, sier Gabrielsen.

Norengros Drammen – eller Drammen Papir Engros – er nesten nabo med Glassverket, med sitt grossistlager i Kobbervikdalen. I tillegg har de butikk i Tollbugaten 115. Bedriften er en totalleverandør av emballasje og leverer også kontor- og datautstyr, rekvisita til storhusholdning og medisinske forbruksvarer, samt møbler.

Av Peter Tubaas