– Det har begynt å krible igjen

18.07.14 // Den trøblete venstrefoten er friskmeldt, og Veronica Kristiansen er klar for samling med landslaget på mandag.

Skrevet av NTH

Turen går denne gangen til Györ i Ungarn, hvor landslaget skal trene sammen og spille kamper mot et av verdens beste klubblag.

– De har jo landslagsspillere fra hele verden, så det blir kjempegøy. Det blir veldig god matching for oss, sier Veronica Kristiansen til glassverketelite.no.

Glassverket har hatt sommerferie siden slutten av juni, og for de andre spillerne på laget blir det noen dager til. Men Vikki bruker mer enn gjerne en sommeruke på landslaget.

– Ja, jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til samling nå. Det har begynt å krible etter å spille håndball igjen. Jeg merket det veldig godt da jeg fant en håndballbane like ved hytta i Sandefjord tidligere i uken. Det var godt å få skyte og gjøre litt håndballbevegelser igjen, smiler hun.

Den forrige samlingen i Sør-Korea i juni gikk ikke helt etter planen for Kristiansen, som fikk treningsforbud på grunn av beinhinnebetennelse i venstrefoten.

– Det var dødskjedelig. Jeg håper og tror på en bedre samling denne gangen.

Det er andre året på rad Veronica Kristiansen er med A-landslaget til Györ, og hun føler seg godt forberedt.

– Jeg kjenner ingenting i foten og har fått gjennomført det treningsopplegget jeg fikk fra Kenneth (Gabrielsen) før ferien. Jeg har byttet ut en løpeøkt med en sykkelintervalløkt, men ellers har alt gått som planlagt, forteller landslagsspilleren.

Av Peter Tubaas