• Kenneth Gabrielsen og direktør Dag Andersen i Eltek tar hverandre i hånden etter at den nye avtalen er et faktum.

Eltek satser videre på Glassverket

15.07.14 // Eltek fortsetter som sponsor for Glassverkets elitelag i håndball også i den kommende sesongen.

Skrevet av NTH

Eltek har vært med siden Glassverket gjorde sin (gjen)inntreden i norsk topphåndball for to år siden. Selskapet går nå inn og sikrer seg en bronseavtale med de lilla.

– Det er alltid hyggelig med lokale bedrifter som engasjerer seg. Eltek holder til ikke langt unna oss, i Kobberviksdalen, og vi setter pris på at de ønsker å støtte oss videre. De har til og med doblet engasjementet, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen.

Eltek leverer en bred portefølje av avanserte kraftteknologier. Mye av virksomheten er knyttet produkter som for eksempel bidrar til energieffektiv konvertering mellom vekselstrøm (AC) og likestrøm (DC), noe som er helt essensielt i alle produkter som drives av strøm. Selskapet retter seg spesielt mot telekommunikasjon, datasenter, solkraft, jernbane og t-bane, samt marine og offshore.

– Eltek har et slagord som sier «Always On,» og «PÅ» er noe også vi ønsker å være, spesielt når vi spiller håndball. Ja, gjerne mesteparten av tiden, smiler Gabrielsen.

Av Peter Tubaas