Håper å rekke Polen

13.07.14 // Venstrefoten til Sissi Karlsson har gitt henne problemer i sommer, men målvakten håper hun er klar igjen til oppstarten.

Skrevet av NTH

Det er 14 dager til Glassverket-spillerne møtes igjen etter ferien og ytterligere en drøy uke til de reiser på treningsleir til Polen.

– Jeg tror definitivt jeg er klar til å spille der nede, sier nykommer Sissi Karlsson til glassverketelite.no.

Karlsson spilte sin første kamp for Glassverket i treningskampen mot Stabæk i juni (22-26), men på oppvarmingen til en av de siste håndballtreningene før ferien gikk det galt.

– Det er en sene under foten og hælen som har blitt strukket. Det skjedde når jeg skulle øke farten eller endre retning. Det er ikke noe jeg har slitt med før, og jeg tror heller ikke jeg blir plaget av det i fortsettelsen, sier hun.

Men når skaden først skulle inntreffe, var det bedre at det skjedde nå enn nærmere seriestart.

– Jeg kan fortsatt ikke drive med løpetrening, men jeg sykler, padler og ror og trener styrke, slik at jeg tror jeg skal klare å holde formen vedlike. Det er også bra at jeg kan trene en del sideveis forflytning, det vil si uten at man tramper nedi med hælen. Det er en type arbeide jeg gjør en del av i målet, forklarer den svenske målvakten.

Av Peter Tubaas